Η UEFA ανακοίνωσε την τιμωρία του Μεϊτέ

Σουαλιχό Μεϊτέ

i

© Intime

Η UEFA ανακοίνωσε την τιμωρία του Μεϊτέ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:43 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 14.08.2024

Μετά από κάποιες μέρες καθυστέρησης, η UEFA γνωστοποίησε την τιμωρία του Σουαλιχό Μεϊτέ, ο οποίος απουσίασε από την τελευταία ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν.

Ο Μεϊτέ είναι έτοιμος για επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση!

Να θυμίσουμε πως ο μέσος του ΠΑΟΚ είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα στο φινάλε του αγώνα με την Αϊντραχτ (2-1), στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο πάγκων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι και 3 αγωνιστικών.

Ωστόσο όπως γνωστοποίησε πριν από λίγα λεπτά η UEFA, στον Γάλλο ποδοσφαιριστή δεν επιβλήθηκε μεγαλύτερη τιμωρία από τη μια αγωνιστική. Έτσι, ο Σουαλιχό Μεϊτέ έχει ήδη εκτίσει την ποινή του στον πρόσφατο αγώνα με την Αμπερντίν στην Σκωτία και πλέον ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά ενόψει της συνέχειας στην Ευρώπη.

Για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Conference League, ΠΑΟΚ και Αμπερντίν θα τεθούν αντιμέτωποι ξανά (9/11, 19:45), με τον πρωτοπόρο Δικέφαλο να στοχεύει στο 2/2 κόντρα στους Σκωτσέζους.

Η συγκινητική στιγμή με Λουτσέσκου και το φιλί στον μικρό Γιαννάκη

Στο ντέρμπι της Opap Arena για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η ανώτερη ΑΕΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-0) χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν κατάφερε να δείξει σημάδια αντίδρασης στην ασφυκτική πίεση της Ένωσης, ωστόσο αυτό έχει πολύ μικρή σημασία μπροστά σε όσα διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον μικρό Γιαννάκη.

Ο φίλος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο γήπεδο με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα και μεταξύ άλλων μας υπενθύμισε τον λόγο για τον οποίο αγαπάμε αυτό το άθλημα.

Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης της αποστολής του ΠΑΟΚ, ο μικρός Γιαννάκης μας προσέφερε ακόμη ένα συγκινητικό στιγμιότυπο. Συγκεκριμένα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μόλις τον εντόπισε πήγε κοντά του, φωτογραφήθηκε μαζί του και του έδωσε ένα φιλί, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να δημοσιοποιεί τη συγκεκριμένη στιγμή στο twitter γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο».

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!