Έσπασε τη σιωπή του ο μάνατζερ του Μεϊτέ: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί»

Μεϊτέ

i

© Intime

Έσπασε τη σιωπή του ο μάνατζερ του Μεϊτέ: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί»

Sportal newsroom 16:53 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 21.08.2024

Ο μάνατζερ του Σουαλιχό Μεϊτέ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γάλλο μέσο, αλλά τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

Το μέλλον του Σουαλιχό Μεϊτέ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και οι φήμες έχουν πάρει... φωτιά. Την περασμένη σεζόν, ο Γάλλος μέσος φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, βοηθώντας τους Θεσσαλονικείς να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν την επιστροφή του Μεϊτέ στην Τούμπα, έπειτα κι από τη θετική εισήγηση του Ράζβαν Λουτσέσκου, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή».

Μιλώντας στο Metropolis 95.5, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Καμέλ Ζαουαΐ, αποκάλυψε πως ακόμη μία ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και ο λόγος γίνεται για τον Παναθηναϊκό.

«Για εμάς ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί. Σχετικά με το αν είναι εφικτό να έρθει ο Μεϊτέ για ένα ακόμη χρόνο δανεικός στον ΠΑΟΚ, όλα είναι πιθανά, θα δούμε. Θέλουμε, όμως, ο Σου να μην συμφωνήσει να αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο, εκτός του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι του αρέσει να δουλεύει με τον πρώην προπονητή του, τον Ραζβάν Λουτσέσκου», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέχεια.

Ο Μεϊτέ την περσινή σεζόν έγραψε 42 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα, σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ όντας ένας από τους βασικούς ποδοσφαιρικούς πυλώνες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League από τον Δικέφαλο.

Θυμίζουμε πως το θέμα του Μεϊτέ επανήλθε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ από χθες (20/8), με το δημοσίευμα της A Bola που έκανε λόγο για νέα προσπάθεια του Δικεφάλου να αποκτήσει τον θηριώδη μέσο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!