ΠΑΟΚ για Μεϊτέ: «Μην τα βάζεις μαζί του» (vid)

Μεϊτέ

i

©intime

ΠΑΟΚ για Μεϊτέ: «Μην τα βάζεις μαζί του» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:01 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 07.06.2024

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τα φετινά πεπραγμένα του Σουαλιχό Μεϊτέ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ αποτέλεσε ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, με τον Γάλλο να δικαιώνει πλήρως την απόφαση του συλλόγου να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Συνολικά ο υψηλόσωμος μέσος μέτρησε ένα γκολ και δύο ασίστ σε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η ηγετική του μορφή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της σεζόν, η οποία βρήκε τον Δικέφαλο του Βορρά πρωταθλητή Ελλάδας.

Μέσα από τα social media, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στάθηκε στον 30χρονο παίκτη, παρουσιάζοντας τα φετινά πεπραγμένα του. Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος είχε 2,5 μακρινές μεταβιβάσεις ανά παιχνίδι ενώ δημιουργούσε και 2 μεγάλες ευκαιρίες κατά μέσο όρο. Τελείωσε τη σεζόν με 161 αναχαιτήσεις μπάλας και 713 κερδισμένες μονομαχίες με αντιπάλους.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, το όνομα του Μεϊτέ βρίσκεται στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη σχετικά με το μέλλον του. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα για έναν χρόνο και στη συμφωνία μπήκε οψιόν αγοράς, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, για το 70% των δικαιωμάτων του.

Αυτήν τη στιγμή η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Πορτογάλους με φόντο την αγορά του και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μπρούνο Φρανσίσκο, θα υπάρξει αίσιο τέλος εκτός απροόπτου.

«Ο Μεϊτέ φαίνεται να πηγαίνει στον ΠΑΟΚ», ανέφερε ο ίδιος στα social media, κάνοντας μάλιστα λόγο και για τις υπόλοιπες πωλήσεις της Μπενφίκα, που θα φέρουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Πριν μερικούς μήνες, ο Σουαλιχό Μεϊτέ είχε ρωτηθεί για το μέλλον του και την επόμενη μέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει η ομάδα και η Θεσσαλονίκη, αλλά τώρα προτιμώ να μείνω συγκεντρωμένος γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Θα δούμε μετά το τι θα κάνουμε με την παραμονή μου στον ΠΑΟΚ».