Ο ΠΑΟΚ απομακρύνεται από Μεϊτέ!

Σουαλιχό Μεϊτέ

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ απομακρύνεται από Μεϊτέ!

Μάνος Τσαλγατίδης 23:31 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:37 - 06.08.2024

Ο ΠΑΟΚ αποσύρει την πρότασή του για τον Γάλλο χαφ.

Το σήριαλ με τον Σουαλιχό Μεϊτέ συνεχίζεται! Η στάση του Γάλλου μέσου έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που είναι έτοιμοι να αποσύρουν εκ νέου την πρότασή τους στον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή.

Ο 30χρονος βγαίνει εκτός κάδρου για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η αναποφασιστικότητά του.

Στον ΠΑΟΚ, έκαναν μεγάλη υπομονή, περιμένοντας την απάντηση του Γάλλου χαφ, ωστόσο πλέον θα στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Πότε είναι η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ βρήκε «απάντηση» ισάριθμες φορές στα δύο γκολ της Μάλμε (2-2) στο πρώτο ματς της Σουηδίας και θα κληθεί να πάρει την πρόκριση για τα playoffs του Champions League μέσα στην καυτή Τούμπα.

Όσον αφορά στη ρεβάνς, αυτή θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Τρίτη (13/8, 20:30).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!