«ΠΑΟΚ και Μπενφίκα μπορούν να τα βρουν στα 2,5 εκατ. ευρώ για Μεϊτέ»

Μεϊτέ

i

©Intime

«ΠΑΟΚ και Μπενφίκα μπορούν να τα βρουν στα 2,5 εκατ. ευρώ για Μεϊτέ»

Κώστας Τόπας 08:50 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 29.05.2024

Δημοσίευμα της «Record» αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ επιταχύνει τις διαδικασίες προκειμένου να εξασφαλίσει ότι ο Μεϊτέ θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τα «ασπρόμαυρα».

Ο Σουαλιό Μεϊτέ εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ ως μία από τις βασικές επιλογές της ομάδας στον σχεδιασμό της περσινής σεζόν και δικαίωσε απόλυτα τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά», καθώς με 42 συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ, ήταν ένας από τους πλέον κομβικούς παίκτες του. 

Ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα για έναν χρόνο και στην συμφωνία μπήκε οψιόν αγοράς, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, για το 70% των δικαιωμάτων του. Ωστόσο, σημερινό (28/05) δημοσίευμα της «Record» δίνει νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση.

Οπως τονίζουν οι Πορτογάλοι, ο ΠΑΟΚ επιταχύνει τις διαδικασίες προκειμένου να εξασφαλίσει ότι ο Μεϊτέ θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τα «ασπρόμαυρα». Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Ελλάδας βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπενφίκα προκειμένου οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία το συντομότερο δυνατό για τον 30χρονο χαφ.

Η Μπενφίκα δείχνει πλέον πιο διαλλακτική να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μεϊτέ κάτω από τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ που είχαν συμφωνηθεί το προηγούμενο καλοκαίρι με τους Θεσσαλονικείς. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα αυτή η τιμή μπορεί να φτάσει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.