Αυτός ίσως είναι ο πιο ανατριχιαστικός τραυματισμός που έχεις δει ποτέ (vid)

Ατλάντε - Ντοράδος δε Σιναλόα

i

PrtScr

Αυτός ίσως είναι ο πιο ανατριχιαστικός τραυματισμός που έχεις δει ποτέ (vid)

Κώστας Τόπας 09:27 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 15.09.2024

Στο Μεξικό και στον αγώνα Ατλάντε - Ντοράδος δε Σιναλόα άναψαν τα αίματα έπειτα από ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα.

Στον αγώνα για την 7η αγωνιστική του MX Apertura Expansion League στο Μεξικό, μεταξύ Ατλάντε και Ντοράδος δε Σιναλόα, ο παίκτης Κρίστιαν Μπερμπούντες έπρεπε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο μετά από ένα δυνατό τάκλιν του Λουίς Ρουίζ.

Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων είδε απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Μεξικανός μέσος διαγνώστηκε με κάταγμα κνήμης και περόνης στο δεξί του πόδι, μετά από αυτό το σκληρό μαρκάρισμα.

«Μαγικός» Μέσι: Επέστρεψε στη δράση μετά από τρεις μήνες και «καθάρισε» για την Ίντερ Μαϊάμι με δύο γκολ (vids)
REST OF THE WORLD

08:25 - 15.09.2024

«Μαγικός» Μέσι: Επέστρεψε στη δράση μετά από τρεις μήνες και «καθάρισε» για την Ίντερ Μαϊάμι με δύο γκολ (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και κατάφερε να πετύχει δύο πανέμορφα γκολ, βοηθώντας την Ίντερ Μαϊάμι να πάρει τη νίκη με 2-1 επί της Φιλαδέλφεια Γιούνιον.

Στο 44ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα στο σκορ, ο Λουίς Ρουίς έκανε ένα σκληρό τάκλιν στον Μπερμούντες, στην προσπάθειά του να κάνει δική του την μπάλα. Ο διαιτητής δεν δίστασε να αποβάλει τον παίκτη των φιλοξενουμένων και με τον ποδοσφαιριστή της Ατλάντε ξαπλωμένο στο έδαφος με εμφανή σημάδια πόνου, υπήρξε μια διαμάχη μεταξύ των δύο ομάδων που έληξε με άλλες τρεις αποβολές.

Μία για την Ατλάντες και δύο για την Ντοράδος από τη Σιναλόα. Ο αγώνας έληξε με νίκη 4-0 για την γηπεδούχο. Στα μέσα του αγώνα, η γηπεδούχος εξέδωσε επίσημη δήλωση στα κοινωνικά της δίκτυα όπου ανέφερε ότι ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο μετά από αυτό το σκληρό τάκλιν.

Στην επιστολή αυτή αναφέρθηκε ότι ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής είχε υποστεί κάταγμα κνήμης και περόνης στο δεξί του πόδι και ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.