Μελισσανίδης: «Είχα δεσμευτεί πως θα μπουν αυτά τα αγάλματα έξω από το γήπεδο» (vid)
i

© Intime

Μελισσανίδης: «Είχα δεσμευτεί πως θα μπουν αυτά τα αγάλματα έξω από το γήπεδο» (vid)

Sportal newsroom 21:46 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 23.07.2024

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στην παρουσίαση των αγαλμάτων του Κώστα Νεστορίδη και του Μίμη Παπαϊωάννου και τόνισε ότι εκπλήρωσε την υπόσχεση που είχε δώσει στους δύο θρύλους της Ένωσης.

Το απόγευμα της Τρίτης (23/07) έξω από τα VIP της «OPAP Arena» έγινε η παρουσίαση των αγαλμάτων του Κώστα Νεστορίδη και του Μίμη Παπαϊωάννου. Εκεί το παρών έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με αυτή να είναι η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη συνέντευξη Τύπου για την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Μάριο Ηλιόπουλο.

Πριν ξεκινήσει η παρουσίαση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με τα δύο αγάλματα, τονίζοντας ότι εκπλήρωσε την υπόσχεση που είχε δώσει στους δύο θρύλους του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να πω και εγώ και δύο λόγια, ήταν η τελευταία δέσμευση που είχα δώσει σε αυτούς τους δύο μεγάλους ποδοσφαιριστές. Τους είχα πει ότι δεσμεύομαι πως όταν γίνει αυτό το γήπεδο, έξω απ’ αυτό θα μπουν δύο αγάλματα. Εγώ μεγάλωσα με αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές. Συμπτωματικά είναι και οι δύο Πόντιοι. Εγώ έγινα ΑΕΚτζής από τον Κώστα Νεστορίδη.

Και μακάρι στην συνέχεια έχουμε χώρο να μπουν και άλλα αγάλματα, έχουμε χώρο, του Θωμά Μαύρου, του Στέλιου Μανωλά, υπάρχουν και άλλα παιδιά».