Στη Θεσσαλονίκη ο Μελισσανίδης - Οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναξαν συνθήματα έξω από το ξενοδοχείο του

Δημήτρης Μελισσανίδης

i

© Intime

Στη Θεσσαλονίκη ο Μελισσανίδης - Οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναξαν συνθήματα έξω από το ξενοδοχείο του

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:44 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 29.05.2024

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη και η παρουσία του στην πόλη δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης ζει και αναπνέει για το ντέρμπι της χρονιάς!

Η «μονομαχία» ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ για την 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League (19/5, 20:00) είναι αυτή που «κλέβει» την παράσταση, καθώς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα κριθεί και ο φετινός πρωταθλητής Ελλάδας.

Η ομάδα του Λουτσέσκου χρειάζεται το τρίποντο της νίκης με σκοπό να πανηγυρίσει τον τίτλο έπειτα από πέντε χρόνια. Στη συμπρωτεύουσα, η οποία κινείται ήδη σε ρυθμούς «clasico», βρίσκεται και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έγινε... αντιληπτός.

Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Παρασκευής (17/05) οι φίλοι του ΠΑΟΚ διέσχισαν με μηχανάκια τη Λεωφόρο Νίκης, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του κάτω από το ξενοδοχείο του.

Ισραηλινός διαιτητής στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» που θα κρίνει τον τίτλο

Γνωστοί έγιναν το πρωί της Παρασκευής (17/05) οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα ματς της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Η ΚΕΔ όρισε τον Όρελ Γκρίνφιλντ στο Άρης - ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι που θα κρίνει τον πρωταθλητή της φετινής σεζόν. Βοηθοί του 42χρονου Ισραηλινού ρέφερι, που ανήκει στην Elite κατηγορία της UEFA. θα είναι οι συμπατριώτες του Ρόι Χασάν και Ιντάν Γιαρκόνι, 4ος ο Παπαδόπουλος και στο VAR οι Ντάνιελ Μπαρ και Κωνσταντίνος Ψαρρής.

Ο Γκρίνφιλντ έχει σφυρίξει στην καριέρα του αρκετά ματς του Champions League και του Europa League, ενώ έχει βρεθεί και στο παρελθόν στη χώρα μας για να διευθύνει και πάλι ματς του πρωταθλήματος το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0 (13 Φεβρουαρίου του 2022) και το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 (12 Ιανουαρίου 2020).

Η UEFA επέβαλλε πρόστιμο και απαγόρευση για το πρώτο εκτός έδρας στον ΠΑΟΚ από τη νέα σεζόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:56 - 18.05.2024

Η UEFA επέβαλλε πρόστιμο και απαγόρευση για το πρώτο εκτός έδρας στον ΠΑΟΚ από τη νέα σεζόν

Η UEFA ανακοίνωσε ότι έδωσε πρόστιμο στον ΠΑΟΚ αλλά και απαγόρευση παρουσίας των οπαδών του από το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της νέας σεζόν για τα όσα έγιναν στο Βέλγιο πριν από το ματς με την Μπριζ.

Το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα σφυρίξει ο Πορτογάλος Λουίς Γκοντίνιο. Ξένος διαιτητής ορίστηκε και στο ΑΕΚ - Λαμία, καθώς θα διευθύνει το ματς ο Μόρτεν Κροχ.

Άρης - ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Γκρίνφιλντ

Βοηθοί: Χασά, Γιαρκόνι

VAR: Μπαρ, Ψαρρής

Τέταρτος: Παπαδόπουλος