Μέμφις Ντεπάι: Έκλεισε στην Κορίνθιανς

Προσπάθεια του Μέμφις Ντεπάι με τη φανέλα της Ολλανδίας

Μέμφις Ντεπάι: Έκλεισε στην Κορίνθιανς

Νεφέλη Μπισμπίκη 09:26 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 10.09.2024

Ο Μέμφις Ντεπάι αποχαιρετά την Ευρώπη, καθώς υπέγραψε με την Κορίνθιανς και θα μετακομίσει στην Βραζιλία με συμβόλαιο έως το 2026.

Πρώτη φορά θα αγωνιστεί εκτός Ευρώπης ο Μέμφις Ντεπάι, αφού φαίνεται να τα βρήκε σε όλα με τους Βραζιλιάνους και θα φοράει στο εξής την φανέλα της Κορίνθιας. Πριν λίγες μέρες υπήρξε προφορική συμφωνία , με τον νέο του σύλλογο να επιβεβαιώνει επίσημα την μεταγραφή του Ολλανδού.

Ο 30χρονος επιθετικός, είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ερχόμενος από την Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο του 2023 και τώρα θα δοκιμάσει την τύχη του στην Βραζιλία, αφού πέρασε τα ιατρικά τεστ στην Ολλανδία και υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται πως ο Μέμφις Ντεπάι έχει περάσει από κορυφαίους συλλόγους όπως είναι η Μπαρτσελόνα , η Λυών και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!