Εκρηξη στα αποδυτήρια από τον Μενιάν: «Μόνο δύο Ιταλοί θα ξεκινούσαν για τη Γαλλία»

Μάικ Μενιάν - Φωτ. IMAGO

Εκρηξη στα αποδυτήρια από τον Μενιάν: «Μόνο δύο Ιταλοί θα ξεκινούσαν για τη Γαλλία»

Κώστας Τόπας 11:12 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 08.09.2024

Ο Μάικ Μενιάν ήταν έξαλλος με την εικόνα που παρουσίασε η Γαλλία στην ήττα με την Ιταλία και τα έβαλε με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

Ο Μάικ Μενιάν, τερματοφύλακας της Γαλλίας, επέπληξε τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετά την ήττα που γνώρισαν οι «τρικολόρ» την περασμένη Παρασκευή από την Ιταλία με 3-1, για την πρώτη αγωνιστική της League A του Nations League.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «L'Équipe» και όπως αναφέρει και η «Gazzetta dello Sport», στον Μενιάν δεν άρεσε η εμφάνιση της Γαλλίας απέναντι στους «ατζούρι» και ειδικά η στάση αρκετών συμπαικτών του, με αποτέλεσμα να εκραγεί στα αποδυτήρια.

Ο τερματοφύλακας της Μίλαν και της εθνικής Γαλλίας, έσπασε τη σιωπή του και είπε ότι, από την ομάδα της Ιταλίας, «μόνο δύο παίκτες θα μπορούσαν να ξεκινήσουν» στη εθνική του ομάδα. Οι συμπαίκτες του άκουγαν τον Μενιάν σιωπηλοί και κανένας δεν τολμούσε να τον αντικρούσει.

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε μετά το Euro με νίκη, αλλά δεν το καταφέραμε. Τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσουμε το Βέλγιο και πρέπει να αντιδράσουμε. Έχουμε μιλήσει στα αποδυτήρια, αλλά αυτό παραμένει μεταξύ μας Θα αναλύσουμε το παιχνίδι και θα το συζητήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος κίπερ μετά την αναμέτρηση με την Ιταλία.

Η ήττα, και ακόμη περισσότερο η εικόνα του Κιλιάν Εμπαπέ και των συμπαικτών του, έβαλαν υπό πίεση τον Ντιντιέ Ντεσάν, του οποίου το μέλλον στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας θεωρείται αβέβαιο σήμερα. Αλλωστε, το κλίμα ήταν τεταμένο, ειδικά από τη στιγμή που το Euro 2024 άφησε πικρή γεύση στους Γάλλους φιλάθλους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!