Μεντιλίμπαρ: «Αν αμύνεσαι καλά τότε έχεις αποτελέσματα σαν το σημερινό»

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©intime

Μεντιλίμπαρ: «Αν αμύνεσαι καλά τότε έχεις αποτελέσματα σαν το σημερινό»

Δημήτρης Χούπης 22:55 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 14.08.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι αν αμύνεσαι καλά τότε θα έρθουν αποτελέσματα σαν τα σημερινά.

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικηφόρα από την Τούμπα επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 4-1 και έβαλε... φωτιά στο πρωτάθλημα αφού έχει μειώσει στους πέντε βαθμούς από την κορυφή που πλέον βρίσκεται η ΑΕΚ

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νίκη στην Τούμπα, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως αν αμύνεται καλά η ομάδα, τότε θα έρθουν αποτελέσματα σαν το σημερινό. 

Αναλυτικά όσα είπε

«Το 1ο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Βάλαμε πρώτοι γκολ κι αναγκάστηκαν να βγουν. Εμείς πιέζαμε ψηλά, αυτοί ρίσκαραν. Βγήκαμε στην κόντρα και βρήκαμε δύο γκολ. Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε με την πίεση που είχαμε.

Δεν ξέρω τι συνέβαινε στον Ολυμπιακό πριν έρθω, έχω ιδέα τι θέλω να εφαρμόσω αυτήν τη στιγμή. Θέλω να παίζουμε επιθετικά και να πατάμε στο γήπεδο του αντιπάλου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ακόμα κι αν είσαι στο γήπεδο του αντιπάλου, πρέπει να αμύνεσαι αποτελεσματικά. Αν το κάνεις, τότε έχεις αποτελέσματα όπως αυτό που είδαμε απόψε.

Λουτσέσκου: «Ήμασταν αφελείς, ο Ολυμπιακός ήταν πιο έξυπνος σήμερα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:50 - 18.02.2024

Λουτσέσκου: «Ήμασταν αφελείς, ο Ολυμπιακός ήταν πιο έξυπνος σήμερα»

Μετά τη λήξη του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στάθηκε στην αφέλεια που έδειξε η ομάδα του σε ορισμένες φάσεις, η οποία και έκρινε την έκβαση του αγώνα.

Το να παίζεις κάθε τρεις μέρες είναι χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων, όσων παίζουν στην Ευρώπη ξέρουν. Σίγουρα είναι κουραστικό, οι παίκτες τελειώνουν δυνατά και είναι πολύ κουρασμένοι σε κάθε παιχνίδι, αλλά έτσι είναι η κατάσταση και θα την αποδεχθούμε.

Μόνο συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι, τίποτε άλλο».