Μεντιλίμπαρ: «Το πρωτάθλημα αρχίζει τώρα»

Μεντιλίμπαρ: «Το πρωτάθλημα αρχίζει τώρα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:02 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 13.08.2024

Ευτυχισμένος με τη νίκη της ομάδας του ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας μετά το Ολυμπιακός - Βόλος. O ίδιος στάθηκε στη βαθμολογία της Stoiximan Super League, τονίζοντας πως το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά τώρα.

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα άνετο απόγευμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου επικράτησε του Βόλου με 3-0. Με αυτόν τον τρόπο πλέον η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση, μετά την απώλεια του Παναθηναϊκού, ενώ βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ που έμεινε στο 3-3 με τον Άρη.

Σε αυτό στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως μετά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά.

Τι σημαίνει η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο και γιατί μπορεί ν' αναδείξει πρωταθλητή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:41 - 03.03.2024

Τι σημαίνει η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο και γιατί μπορεί ν' αναδείξει πρωταθλητή

Η πρωτιά στην κανονική διάρκεια μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Το πλεονέκτημα που δίνει η κορυφή στον ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό.

«Ήταν ένα παιχνίδι περίεργο. Μετά την κόκκινη η ροή του παιχνιδιού άλλαξε κάναμε ευκαιρίες είχαμε γκολ και έτσι παίξαμε το παιχνίδι μας. Όταν ήρθα ήμασταν πίσω. Εμείς κερδίσαμε τα παιχνίδια που είχαμε οι άλλοι κάναν γκέλες, τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Ήθελα να δω όλους τους παίκτες μου στα ματς που είμαι εδώ. Είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος γιατί τους έχω όλους διαθέσιμους», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός.