Mέσα για Βόλο ο Τισουντάλι!

Τισουντάλι

i

© Intime

Mέσα για Βόλο ο Τισουντάλι!

Μάνος Τσαλγατίδης 20:08 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 18.09.2024

Ο Μαροκινός υπολογίζεται κανονικά από το Λουτσέσκου για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Βόλο

Ένα πρόβλημα λιγότερο μετράει ο Ράζβαν Λουτσέσκου, αφού ο Ταρίκ Τισουντάλι, ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνηση του Δικεφάλου και τέθηκε στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για την αναμέτρηση με τον Βόλο.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα για ακόμη μια ημέρα ακολούθησαν ο Μπράντον Τόμας και ο Αντώνης Τσιφτσής, που δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

Ο Ισπανός επιθετικός πονάει ακόμα στον αστράγαλο του μετά το μαρκάρισμα που δέχθηκε στο ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς, ενώ ο Τσιφτσής έχει θέμα σε κοιλιακούς-προσαγωγούς.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Οι Πρωταθλητές συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την δεύτερη εκτός έδρας πρόκληση της φετινής Stoiximan Super League κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια τα ηνία ανέλαβε ο προπονητής για μερικές ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική τακτική της ομάδας. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό τουρνουά, σε υψηλό τέμπο.

Ο Μπράντον Τόμας υποβλήθηκε σε θεραπεία κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως κι ο Αντώνης Τσιφτσής. Ο Ταρίκ Τισουντάλι προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί την Πέμπτη (19.09) στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».