Μέσα και ο Γκαρσία με τον Γκατσίνοβιτς, επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς δουλειάς

Μέσα και ο Γκαρσία με τον Γκατσίνοβιτς, επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς δουλειάς

Κώστας Τσίλης 14:00 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 03.10.2024

Μετά τον Λαμέλα και τον Μαρσιάλ και ο Λιβάι με τον Μιγιάτ μπήκαν ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της ΑΕΚ

Αυτή η εβδομάδα είναι μια πραγματικά καλή εβδομάδα για τον Ματίας Αλμέιδα. Μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού και την πρωτιά στην βαθμολογία, ακολούθησαν εξαιρετικά μαντάτα ως προς τις επιστροφές σε φουλ αγωνιστική δράση. Πρώτα με τον Λαμέλα και τον Μαρσιάλ και σήμερα με ακόμα δυο "κιτρινόμαυρους".

Ο Μαρσιάλ έτσι κι αλλιώς έχει «σπάσει» τα κοντέρ στην ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:01 - 02.10.2024

Ο Μαρσιάλ έτσι κι αλλιώς έχει «σπάσει» τα κοντέρ στην ΑΕΚ

Ανεξάρτητα από το πότε θα μπει στην αποστολή για ματς της Ένωσης ο Γάλλος σούπερ σταρ, το γεγονός πως ήδη μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και ετοιμάζεται να μπει στην αγωνιστική εξίσωση, είναι κάτι πέρα από κάθε πρόβλεψη

Ο Λιβάι Γκαρσία και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ξεπέρασαν το μυϊκό πρόβλημα που τους ταλαιπώρησε και τους κράτησε εκτός από τρια ματς πρωταθλήματος. Και από σήμερα μπήκαν ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Έτοιμοι για επιστροφή στην δράση.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον, είναι αν ο Αλμέιδα θα συμπεριλάβει κάποιον εκ των δυο ή ακόμα και τους δυο, στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο για το Αγρίνιο, για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό. Δεν είναι μια απλή απόφαση για τον Αργεντινό τεχνικό.

Τόσο ο Γκαρσία όσο και ο Γκατσίνοβιτς, έχουν χάσει πολλές προπονήσεις. Και θα προλάβουν να βάλουν επί της ουσίας μόλις δυο μέρες φουλ δουλειάς στα πόδια τους, μέχρι να αναχωρήσει η αποστολή για το Αγρίνιο. Επομένως είναι μάλλον δύσκολο να τους συμπεριλάβει ο Αλμέιδα στο αγωνιστικό πλάνο για το ματς του Σαββάτου. Το πιο πιθανό είναι πως ο στόχος είναι η παρουσία αμφότερων στο ματς με τον ΠΑΟΚ μετά την διακοπή. Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί από την στιγμή που και οι δυο είναι πλέον ξανά κανονικά στις προπονήσεις.