Ακόμα δεν πήγε και ο Μέσι παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του (vid)

Το όχημα του Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ακόμα δεν πήγε και ο Μέσι παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του (vid)

Κώστας Τόπας 10:50 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 14.08.2024

Ο Λιονέλ Μέσι λίγο έλειψε να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα, μετά την αποχώρησή του από το προπονητικό κέντρο της νέας του ομάδας, Ίντερ Μαϊάμι.

Λίγο έλειψε ο Λιονέλ Μέσι να τρακάρει με άλλο όχημα ενώ οδηγούσε στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα την Παρασκευή (14/07), χωρίς ωστόσο να φέρει μερίδιο ευθύνης. Ενας θαυμαστής του αποσπά την προσοχή πλησιάζοντας το εν κινήσει αυτοκίνητο στη διασταύρωση και λίγο έλειψε να προκληθεί ατύχημα.

Βέβαια, ο 36χρονος Αργεντινός αστέρας είχε αστυνομική συνοδεία μπροστά και πίσω του οπότε πιθανότατα είχε κα την απαιτούμενη άδεια να προσπεράσει κόκκινα φανάρια. Από την άλλη, ο οδηγός του άλλου οχήματος θα έπρεπε να είχε προσέξει το αυτοκίνητο του αστυνομικού και να κάνει τους ελιγμούς ανάλογα.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε, καθώς τόσο ο Μέσι όσο και ο άλλος οδηγός κατάφεραν να επιβραδύνουν πριν συμβεί οτιδήποτε άλλο. Το «TyC Sports» μετέδωσε το βίντεο που δείχνει τον πρώην μεσοεπιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, να φεύγει από τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ίντερ Μαϊάμι με ένα πολυτελές λευκό Audi Q8.  Δεν είναι σαφές εάν ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής οδηγούσε ή όχι το όχημα, αλλά ήταν γνωστό ότι βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Το εν λόγω όχημα φαίνεται να είναι ένα νεότερο μοντέλο του Audi Q8. Αυτά τα οχήματα ξεκινούν από 64,910 ευρώ και ανεβαίνουν στα 109,37 ευρώ στην κορυφή της σειράς. Η Audi είναι μεγάλος χορηγός της Major League Soccer.

Ο Λιονέλ Μέσι πάντως τώρα ξεκινάει να εξομοιώνεται με τη νέα ζωή στη Φλόριντα. Αυτό το περιστατικό πιθανότατα θα του δώσει ένα ή δύο μαθήματα σχετικά με τους οδικούς κανόνες. Πιθανότατα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα νομικό πρόβλημα με το να προσπεράσει ένα κόκκινο φανάρι, δεδομένου ότι οι αστυνομικοί ήταν μαζί του, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. Όσοι παραβιάσουν κόκκινο φανάρι στη Φλόριντα αντιμετωπίζουν πρόστιμο έως και 111 ευρώ και τρεις βαθμούς από την άδεια οδήγησής τους.

Ψώνιζε αμέριμνος σε σούπερ μάρκετ

Μια απίστευτη στιγμή σημειώθηκε τη νύχτα της Πέμπτης (13/07) στο Μαϊάμι. Ο Λιονέλ Μέσι εθεάθη να ψωνίζει σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο Μαϊάμι, εκεί που έχει ήδη εγκατασταθεί με τη γυναίκα και τα παιδιά του, για να συνεχίσει την αθλητική του καριέρα.

Μάλιστα, ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής έβγαλε φωτογραφίες με τους οπαδούς, λίγες ημέρες πριν υπογράψει και παρουσιαστεί στην Ίντερ Μαϊάμι. Πέρα από το γεγονός ότι ο Μέσι αναγνωρίστηκε από αρκετούς παρευρισκόμενους στο σημείο, οι εικόνες δείχνουν πώς αναμένεται να είναι η κατοικία του στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάνοντας μια πιο ήσυχη ζωή που του επιτρέπει να βγαίνει έξω και να κάνει ακόμη και τα ψώνια σε ένα σούπερ μάρκετ.

Πώς θα είναι οι πρώτες μέρες του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι μετά την παρουσίασή του

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (16/07) είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι. Θα είναι μια φαντασμαγορική εκδήλωση παρέα με την παρουσίαση του φίλου του και πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς. Αμφότεροι αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με την ομάδα στις 21 Ιουλίου κόντρα στη μεξικανική Κρουζ Αζούλ. Επιπλέον, ο σταρ από το Ροζάριο θα δώσει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (17/07), ενώ η πρώτη ανοιχτή προπόνηση της Ίντερ Μαϊάμι θα είναι την Τρίτη (18/07)