Από τον πρίγκιπα Χάρι μέχρι τη Σελένα Γκόμεζ και τον Ντι Κάπριο: H λίστα με τα αστέρια που είδαν τον Μέσι κόντρα στην Λος Άντζελες FC (vids)

Πρίγκιπας Χάρι και Σελένα Γκόμες

i

PrtScr

Από τον πρίγκιπα Χάρι μέχρι τη Σελένα Γκόμεζ και τον Ντι Κάπριο: H λίστα με τα αστέρια που είδαν τον Μέσι κόντρα στην Λος Άντζελες FC (vids)

Κώστας Τόπας 08:24 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 14.08.2024

Η παρουσία του αρχηγού της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι, προκάλεσε αίσθηση στο Χόλιγουντ και κανείς δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία να τον δει να παίζει.

Ο Λιονέλ Μέσι έφερε επανάσταση στο αμερικανικό ποδόσφαιρο από την άφιξή του στην Ίντερ Μαϊάμι κι έτσι οι μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ δεν ήθελαν να χάσουν την ευκαιρία να δουν τον αρχηγό της εθνικής Αργεντινής στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Λος Άντζελες για τον αγώνα των «ροζ» κόντρα στην τοπική ομάδα.

Από τον Μάτζικ Τζόνσον και τον Γουίλ Φάρελ μέχρι τα βασιλικά μέλη της Βρετανίας όπως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, δούκισσα του Σάσσεξ. Φυσικά, στο Λος Άντζελες για τον αγώνα των «Pulga» και των υπόλοιπων αστέρων της Ίντερ Μαϊάμι παρευρέθηκαν κι αστέρια της μεγάλης οθόνης όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Όουεν Γουίλσον, ο Τομ Χόλαντ, Τζέισον Σουντέικις και ο Μπρένταν Χαντ.

Ο αθλητισμός και η μουσική ήταν παρόντες στο στάδιο BMO για να δουν το αστέρι από το Ροσάριο. Από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Τζέιμς Χάρντερ, τον Κάλεμπ Γουίλιαμς, τον Κλέιτον Κέρσοου, Μούκι Μπετς, μεταξύ άλλων έως την Σελέν Γκόμες, τον Νας, τον Τάιγκα και τα μέλη του Rage Against The Machine είδαν τον Μέσι εν δράσει στον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στην Λος Άντζελες FC.

Η λίστα με τα αστέρια που είδαν τον Μέσι στο Λος Άντζελες