Έφτασε στις ΗΠΑ για την Ίντερ Μαϊάμι ο Μέσι (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Έφτασε στις ΗΠΑ για την Ίντερ Μαϊάμι ο Μέσι (vids)

Κώστας Τόπας 08:29 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 14.08.2024

Στις ΗΠΑ για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, με την παρουσίασή του να αναμένεται να γίνει τα ξημερώματα της ερχόμενης Κυριακής (16/07).

Ο Λιονέλ Μέσι θα παρουσιαστεί ως νέος παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι την Κυριακή 16 Ιουλίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας του «Pulga». Στις ΗΠΑ περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες τον Αργεντινό αστέρα, ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην πόλη της Φλόριντα, φτάνοντας με ιδιωτικό τζετ μαζί με την οικογένειά του.

Ο 36χρονος Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής θα βρει στην ομάδα τον Τάτα Μαρτίνο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί τόσο στην Μπαρτσελόνα, όσο και στην «αλμπισελέστε», αλλά και τον Σέρτζιο Μπουσκέτς, ο οποίος θα αφιχθεί τις επόμενες ημέρες.

Μιλώντας εκ νέου για την επιλογή του στο μικρόφωνο της δημόσιας τηλεόρασης της πατρίδας του ο Λιονέλ Μέσι τόνισε το πόσο χαρούμενος είναι για την απόφασή του να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

 «Είμαι χαρούμενος με την απόφαση που πήρα. Είμαι έτοιμος και πρόθυμος να αναλάβω αυτή τη νέα πρόκληση, αυτή τη νέα αλλαγή. Η νοοτροπία μου και το κεφάλι μου δεν θα αλλάξει και θα προσπαθήσω όπου κι αν βρίσκομαι να δίνω τα μέγιστα για εμένα και για τον σύλλογο, ώστε να συνεχίσω να αποδίδω στο υψηλότερο επίπεδο», σχολίασε.