Εξαλλος με τον Μέσι ο προπονητής της Ορλάντο Σίτι: «Δεν με νοιάζει ποιος είναι, έπρεπε να αποβληθεί» (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Εξαλλος με τον Μέσι ο προπονητής της Ορλάντο Σίτι: «Δεν με νοιάζει ποιος είναι, έπρεπε να αποβληθεί» (vids)

Κώστας Τόπας 15:44 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 14.08.2024

Μετά τη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι επί του Ορλάντο (3-1) χθες το βράδυ, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Όσκαρ Παρέχα παραπονέθηκε για τις ευνοϊκές διαιτητικές αποφάσεις που είχε ο Λιονέλ Μέσι και η ομάδα του.

Ο Όσκαρ Παρέχα δεν εκτίμησε ιδιαίτερα τα γκολ του Λιονέλ Μέσι και τη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι απέναντι στην ομάδα του, Ορλάντο. Ο Κολομβιανός τεχνικός στις δηλώσεις του εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία, λέγοντας πως ήταν πολύ ευνοϊκή για τον Αργεντινό αστέρα και την ομάδα του.

«Απόψε ήταν ένα τσίρκο. Υπήρχε μια δεύτερη κίτρινη για τον Μέσι, η οποία δεν δόθηκε. Δεν με νοιάζει αν είναι ο Μέσι. Επρεπε να είχε αποβληθεί. Αυτά τα παιχνίδια έχουν επιρροή, είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ο κόσμος θέλει να δει ποδόσφαιρο και ο διαιτητής πρέπει να είναι δίκαιος. Αυτό δεν συνέβη σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, από την πλευρά του, ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα στο Leagues Cup με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, την οποία οδήγησε στην τρίτη σερί νίκη της, με τον 36χρονο μεσοεπιθετικό να έχει φτάσει αισίως τα πέντε γκολ και μια ασίστ σε τρεις εμφανίσεις.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου κι ενώ οι ομάδες όδευαν στα αποδυτήρια, ο Λιονέλ Μέσι φάνηκε να ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με έναν αντίπαλο παίκτη, με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν την κατάσταση.

Στην επανάληψη, οι εντάσεις άρχισαν να φουντώνουν ξανά όταν ο Μέσι ανέτρεψε τον Αραούχο ενώ διεκδικούσε την κατοχή της μπάλας. Ο αντίπαλος του, Αραούχο φαινομενικά ανταπέδωσε κυνηγώντας τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κάνοντας του ένα καθυστερημένο τάκλιν. Επειτα, ο «Pulga» δεν αντιμετώπισε πολύ ευγενικά την πρόκληση και ζήτησε από τον διαιτητή να του δείξει κίτρινη κάρτα, κουνώντας του στο πρόσωπο μετά το συμβάν.