Εξαλλος ο Μέσι με τους νέους κανονισμούς του MLS: «Αυτά δεν μας κάνουν καλό» (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Εξαλλος ο Μέσι με τους νέους κανονισμούς του MLS: «Αυτά δεν μας κάνουν καλό» (vid)

Κώστας Τόπας 11:40 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 29.05.2024

Ο Λιονέλ Μέσι δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με τους νέους κανονισμούς του MLS, καθώς χρειάστηκε να μείνει εκτός αγώνα για περίπου δύο λεπτά.

Η νίκη της Ιντερ Μαϊάμι με 3-2 επί της Μόντρεαλ το βράδυ του Σαββάτου (11/05) ήταν μια τυπική πλέον εμφάνιση της ομάδας του Λιονέλ Μέσι.

Αφού δέχθηκε τα δύο πρώτα γκολ του αγώνα, η Ίντερ Μαϊάμι για άλλη μια φορά αντεπιτέθηκε για να διεκδικήσει τη νίκη στον πρώτο αγώνα του Μέσι σε καναδικό έδαφος. Ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη κι επίσης η πρώτη φορά που η ομάδα του Αργεντινού αστέρα, κερδίζει πέντε συνεχόμενους αγώνες MLS στην ιστορία της.

Τον Απρίλιο, το MLS εφάρμοσε μια σειρά από νέους κανονισμούς εντός του παιχνιδιού που αρχίζουν να γίνονται πρωτοσέλιδα. Αυτοί έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν το χρόνο διακοπής μιας αναμέτρησης και να αυξάνουν την ένταση των αγώνων. Ενώ στην Αγγλία και την Ισπανία οι διαιτητές αποζημιώνουν τον χαμένο χρόνο σε κάθε ημίχρονο, το πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής εξοικονομεί χρόνο.

Ένας από τους νέους κανονισμούς αναφέρει ότι εάν ένας τραυματίας ποδοσφαιριστής δεν φύγει από το γήπεδο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες εντός δεκαπέντε δευτερολέπτων, θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το γήπεδο για δύο λεπτά.

Αυτή ακριβώς συνέβη στον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι. Στο 43' ο Λιονέλ Μέσι τραυματίστηκε και δεν έσπευσε να φύγει από το γήπεδο για βοήθεια. Ο διαιτητής διέταξε τον Αργεντινό να περιμένει πίσω από τη γραμμή για δύο λεπτά. Ενώ ο «Pulga» περίμενε την ευκαιρία να επιστρέψει στο γήπεδο, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στην κάμερα.

«Αυτοί οι κανονισμοί δεν είναι καλοί», τόνισε χαρακτηριστικά προς την κάμερα ο Μέσι. Παρ' όλα αυτά, η προσωρινή απομάκρυνση του Μέσι ήταν υπέρ της Ίντερ Μαϊάμι, επειδή εκείνη τη στιγμή, η ομάδα του κέρδισε ένα φάουλ.

Αρχίζει ο πλειστηριασμός για τη… θρυλική χαρτοπετσέτα και το πρώτο συμβόλαιο του Μέσι με τη Μπαρτσελόνα – Θα πουληθεί εκατομμύρια δολάρια
LA LIGA

16:44 - 08.05.2024

Αρχίζει ο πλειστηριασμός για τη… θρυλική χαρτοπετσέτα και το πρώτο συμβόλαιο του Μέσι με τη Μπαρτσελόνα – Θα πουληθεί εκατομμύρια δολάρια

Στις 348.000 ευρώ είναι η τιμή εκκίνησης για τη θρυλική χαρτοπετσέτα, όπου υπέγραψε για πρώτη φορά τη δέσμευσή του με τη Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι.

Σε ένα χαρακτηριστικό σενάριο, ο Μέσι θα έκανε το σουτ, αλλά αυτή τη φορά έπεσε στον Ματίας Ρόχας. Ο Παραγουανός πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα του με ένα απίστευτο χτύπημα στην πάνω γωνία των διχτυών.