Έως και 110.000 δολάρια για ένα εισιτήριο για τον πρώτο αγώνα του Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι!

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Mike Ehrmann/Getty Images/Ideal Images

Έως και 110.000 δολάρια για ένα εισιτήριο για τον πρώτο αγώνα του Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι!

Κώστας Τόπας 08:52 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 14.08.2024

Για να δει κανείς τον Λιονέλ Μέσι να κάνει το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει σχεδόν όσα βγάζει σε μία ημέρα. Για κάποιους βέβαια, πρόκειται για χρήματα που δεν μπορέσουν ποτέ να συγκεντρώσουν σε όλη της διάρκεια της ζωής τους.

Αφού υπέγραψε συμβόλαιο δυόμισι ετών με την Ίντερ Μαϊάμι, ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάστηκε επίσημα σε μια ειδική, sold-out εκδήλωση στο DRV PNK Stadium του συλλόγου την Κυριακή (16/07). Ο 36χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ εναντίον της μεξικανικής Κρουζ Αζούλ στο Leagues Cup στις 21 Ιουλίου και ήδη γίνεται λόγος για την αύξηση των τιμών των εισιτηρίων, καθώς οι οπαδοί ανυπομονούν να δουν τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας νικητής σε δράση.

Αυτή τη στιγμή τα εισιτήρια για το ντεμπούτο του Παγκόσμιου πρωταθλητή με την Ίντερ Μαϊάμι πωλούνται έως και 110.000 δολάρια, δηλαδή 97.963 ευρώ! Το ελάχιστο ποσό που θα... αναγκαστούν να δώσουν οι θαυμαστές του Μέσι για να τον παρακολουθήσουν από κοντά ανέρχεται στα 487 δολάρια (σ.σ 433 ευρώ). Ενώ το παιχνίδι Κρουζ Αζούλ πρόκειται να είναι το κύριο γεγονός, σε άλλες αναμετρήσεις του MLS αρχίζουν να σημειώνονται τεράστιες αυξήσεις τιμών.

Ο Μέσι αναμένεται να παίξει τον πρώτο του αγώνα MLS στις 20 Αυγούστου, όταν η Ίντερ Μαϊάμι θα κοντράρει τις δυνάμεις της με την Σάρλοτ. Σύμφωνα με την «Daily Mail», η μέση τιμή του εισιτηρίου έχει ανέλθει στα 256 ευρώ. Ο επόμενος αγώνας πιθανότατα θα αποδειχθεί ακόμα πιο ακριβός καθώς θα είναι ο πρώτος εκτός έδρας αγώνας του «Pulga» για τον σύλλογο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι εκτός έδρας αγώνες τείνουν να είναι πιο ακριβοί.

Όταν ο Αργεντινός αστέρας και οι νέοι του συμπαίκτες ταξιδέψουν για να αντιμετωπίσουν τους New York Red Bulls, οι τιμές των εισιτηρίων αναμένεται να ξεκινούν από περίπου 272 ευρώ και φτάνουν σχεδόν τα 1.000 ευρώ!

Ο προπονητής της Κρουζ Αζούλ, Ρικάρντο «Τούκα» Φερέτι αναφέρθηκε στην... επανάσταση που έφερε στο MLS η άφιξη του Λιονέλ Μέσι και έπλεξε το εγκώμιο του Αργεντινού αστέρα.

«Το εισιτήριο κόστιζε 30 δολάρια και πήγε στα 600. Αυτό είναι το φαινόμενο Μέσι»

«Το εισιτήριο κόστιζε 30 δολάρια και πήγε στα 600. Αυτό είναι το φαινόμενο Μέσι. Εκατομμύρια και εκατομμύρια. Τον αγαπάμε για αυτό που έχει κάνει. Η αλήθεια είναι ότι αν μπορέσω θα του ζητήσω μια φωτογραφία με τον γιο μου, ίσως μου δώσει μια ευκαιρία... Έχω ήδη πει, δεν είναι ο ποδοσφαιριστής, είναι ο άνθρωπος. Είναι υποδειγματικός ως άνθρωπος και σούπερ ως ποδοσφαιριστής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Κρουζ Αζούλ και συνέχισε προειδοποιώντας τον «Pulga».

«Τώρα όταν οι παίκτες μου βρίσκονται στο γήπεδο... λοιπόν, κύριε Μέσι, την αναγνώριση και τον σεβασμό μου την έχετε, αλλά ας δούμε ποιος θα επικρατήσει».