Ο Μέσι για την κόντρα με τον Λεβαντόφσκι: «Είχα θυμώσει μαζί του και ήθελα να τον ντριμπλάρω»

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι & Λιονέλ Μέσι

i

©Intime

Ο Μέσι για την κόντρα με τον Λεβαντόφσκι: «Είχα θυμώσει μαζί του και ήθελα να τον ντριμπλάρω»

Κώστας Τόπας 10:51 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 14.08.2024

O Λιονέλ Μέσι ξεκαθάρισε γιατί δεν είχε χαιρετήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο παιχνίδι της Αργεντινής με την Πολωνία στο Μουντιάλ το 2022, τονίζοντας πως βάλθηκε να τον ντριμπλάρει επειδή ήταν νευριασμένος μαζί του.

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχθηκε ότι ήταν θυμωμένος και αναστατωμένος με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, γι' αυτό και η στάση του με τον Πολωνό κατά τη συνάντηση μεταξύ των εθνικών τους ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ. Τότε, ο «Λίο» είχε αρνηθεί νευριασμένος να χαιρετήσει τον στράικερ της Μπαρτσελόνα, στο Πολωνία - Αργεντινή.

«Οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Λεβαντόφσκι με είχαν ενοχλήσει. Επειδή όταν κέρδισα τη Χρυσή Μπάλα ένιωσα πραγματικά ό,τι είπα για αυτόν. Και για να μιλήσει όπως μίλησε, η αλήθεια είναι ότι με ενόχλησε. Στεναχωρήθηκα, νόμιζα ότι αυτό που είπε δεν ανταποκρίνεται. Τον αγνόησα κατά τη διάρκεια του αγώνα και είχα θυμώσει μαζί του. Ήμουν πολύ θυμωμένος και ήθελα να τον ντριμπλάρω», υποστηρίζει ο Λέο Μέσι σε δηλώσεις του στο ESPN.

Ο Άνχελ ντι Μαρία αναφέρθηκε επίσης σε αυτό τη διαμάχη μεταξύ Μέσι και Λεβαντόφσκι: «Ακόμα και η γιαγιά μου κατάλαβε ότι ο Μέσι αντιμετώπισε σκόπιμα τον Λεβαντόφσκι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτά είναι πράγματα για αυτόν που μένουν μέσα του μερικές φορές. Μιλάει έτσι. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Υπάρχουν άνθρωποι που μερικές φορές δεν τον σέβονται και δεν συνειδητοποιούν ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία».

Ο Λεβαντόφσκι κέρδισε το βραβείο «The Best» χωρίς την ψήφο του Μέσι, ως αρχηγός της Αργεντινής, κάτι που εξέπληξε τον Πολωνό: «Ζήτησε μια Χρυσή Μπάλα, αλλά δεν με ψήφισε για το βραβείο "The Best"». Ο Λιονέλ Μέσι στην τελετή της Χρυσής Μπάλας του 2021, που κέρδισε, μετάνιωσε στην ομιλία του που ο Λεβαντόφσκι δεν πήρε το τρόπαιο στην προηγούμενη έκδοση, που ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού, αφού θεώρησε ότι η απόδοσή του στη Μπάγερν Μονάχου τον έκανε άξιο το πολύτιμο βραβείο. 

«Όλοι συμφώνησαν ότι πέρυσι ήσουν ο νικητής. Δεν μπορούσε να γίνει λόγω της πανδημίας, αλλά νομίζω ότι αξίζεις να έχεις αυτό το τρόπαιο στο σπίτι σου», είχε τονίσει ο αρχηγός της «Αλμπισελέστε».

Ωστόσο, οι διαφορές μεταξύ των δύο επιθετικών είναι ιστορία. Έχουν ήδη μιλήσει και έχουν ξεπεράσει τις διαφορές. «Είχαμε μια συζήτηση. Και συμφωνήσαμε ότι όλα ήταν μια παρεξήγηση. Αγνόησα όλα τα πράγματα του παρελθόντος επειδή ήταν ο Ρόμπερτ. Ολα είναι καλά πλέον», τόνισε ο «Pulga».