Μέσι: «Η φανέλα με το "10" είναι πάντα ιδιαίτερη» (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

© PrtScr

Μέσι: «Η φανέλα με το "10" είναι πάντα ιδιαίτερη» (vid)

Κώστας Τόπας 10:04 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 14.08.2024

Ο Λιονέλ Μέσι κλήθηκε να μιλήσει για τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να φοράει το νούμερο «10» στη φανέλα του.

Η adidas έδωσε στη δημοσιότητα μια συνέντευξη με τον σταρ της Ίντερ Μαϊάμι, Λιονέλ Μέσι, όπου ο Αργεντινός απεικονίζεται να αφηγείται μια ιστορία της καριέρας του και συγκεκριμένα για το πώς αποφάσισε να πάρει το «10» στη φανέλα του.

«Όλοι πιστεύαμε ότι ήμασταν αυτός ο ιδιαίτερος παίκτης. Παρόλο που δεν ήμασταν. Όλοι θέλαμε να έχουμε το νούμερο δέκα, από τότε που ήμασταν παιδιά. Αλλά προφανώς το νούμερο δέκα είναι ακόμα μια ιδιαίτερη φανέλα. ."

Ο Μέσι αυτή τη στιγμή φοράει την περίφημη φανέλα του με το «No.10» για την Ίντερ Μαϊάμι, μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι. Παρά το γεγονός ότι έχασε πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού, ο Μέσι έχει κάνει θραύση στην Αμερική με 11 γκολ και άλλες πέντε ασίστ στις πρώτες 13 εμφανίσεις του για το franchise του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο MLS.

Ο Αργεντινός θρύλος αυτή τη στιγμή ενσωματώθηκε με την εθνική ομάδα του ενόψει των αγώνων τους με την Παραγουάη και το Περού τις επόμενες ημέρες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με την επιστροφή του στις ΗΠΑ, ο Μέσι θα αντιμετωπίσει τη Σάρλοτ δύο φορές πριν από το τέλος της σεζόν .