«Τρέλα» για τον Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε Sold Out για το πρώτο ματς του Αργεντινού αστέρα κόντρα στην Κρουζ Αζούλ

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Mike Ehrmann/Getty Images/Ideal Images

«Τρέλα» για τον Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε Sold Out για το πρώτο ματς του Αργεντινού αστέρα κόντρα στην Κρουζ Αζούλ

Κώστας Τόπας 08:28 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 14.08.2024

Ούτε ένα εισιτήριο δεν έχει απομείνει της ενόψει του αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με την Κρουζ Αζούλ την Παρασκευή (21/07) το οποίο αναμένεται να είναι το πρώτο στο οποίο θα αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι για το Leagues Cup.

Αντίστροφα μετράει ο Αργεντινός αστέρας προκειμένου να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με την Κρουζ Αζούλ (22/97, 03:00), για το Leagues Cup.

H Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση εξαντλήθηκαν, αφού οι οπαδοί των Αμερικανών περιμένουν με ανυπομονησία το ντεμπούτο του Μέσι και του Μπουσκέτς.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση φιλοξενεί ομάδες του MLS και της Liga MX κάθε καλοκαίρι σε ένα τουρνουά στα πρότυπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο έχει εγκρίνει η CONCACAF.

Η φάση ομίλων αποτελείται από τέσσερις περιοχές (Ανατολική, Δυτική, Νότια και Κεντρική) χωρισμένες σε 15 υπογκρούπ. Ακολουθούν οι γύροι γύρους νοκ-άουτ έως ότου μια ομάδα στεφθεί πρωταθλήτρια. Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να διεξαχθούν 77 αγώνες σε γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις πρώτες ομάδες του Leagues Cup παίρνουν αυτομάτως το εισιτήριο για το CONCACAF Champions Cup (Κύπελλο Πρωταθλητριών) κι έτσι ο μικρός τελικός αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού εξασφαλίζει το 3ο εισιτήριο.

Tα εισιτήρια για το ντεμπούτο του Παγκόσμιου πρωταθλητή με την Ίντερ Μαϊάμι πωλήθηκαν έως και 110.000 δολάρια, δηλαδή 97.963 ευρώ! Το ελάχιστο ποσό που... αναγκάστηκαν να δώσουν οι θαυμαστές του Μέσι για να τον παρακολουθήσουν από κοντά ήταν στα 487 δολάρια (σ.σ 433 ευρώ).