Διώχνει τον γιο του ο Μπέκαμ!

Μέσι - Μπέκαμ - Βεράτι

i

©PSG

Διώχνει τον γιο του ο Μπέκαμ!

Κώστας Τόπας 15:03 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:32 - 14.08.2024

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται να έχει εγκρίνει την αποχώρηση του γιου του Ρομέο από την Ίντερ Μαϊάμι, που σημαίνει ότι δεν θα παίξει με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο 20χρονος Άγγλος επιθετικός μετακόμισε από την ομάδα της Major League Soccer, Ίντερ Μαϊάμι σε μια προσπάθεια να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του στην Μπρέντφορντ τον  περασμένο Ιανουάριο. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο νεαρός Μπέκαμ αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο Νησί.

Κι αυτό διότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται να έχει εγκρίνει την αποχώρηση του γιου του Ρομέο από την Ίντερ Μαϊάμι, που σημαίνει ότι δεν θα παίξει με τον Λιονέλ Μέσι. Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα του MLS αφού επέλεξε να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν .

Ο Ρομέο Μπέκαμ από την άλλη, απέσπασε υψηλούς επαίνους από τον τεχνικό της δεύτερης ομάδας της Μπρέντφορντ, Νέιλ ΜακΦαρλάνε, ο οποίος χαιρέτισε την τεχνική ικανότητα του παίκτη.

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τον Ρομέο από τότε που έφτασε μαζί μας. Ήρθε σε εμάς από την Ίντερ Μαϊάμι με σκοπό να συνεργαστεί μαζί μας κατά τη διάρκεια της κλειστής τους σεζόν. Ο Ρομέο έχει εφαρμόσει απίστευτα καλά τον εαυτό του, είναι πραγματικά εξαγορασμένος στην κουλτούρα και την ομάδα στην οποία έχει γίνει μεγάλο μέρος», τόνισε χαρακτηριστικά.