Η Ίντερ Μαϊάμι είχε «κλειδώσει» τη νίκη και ο Μέσι «διψούσε» για γκολ στις καθυστερήσεις (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Η Ίντερ Μαϊάμι είχε «κλειδώσει» τη νίκη και ο Μέσι «διψούσε» για γκολ στις καθυστερήσεις (vids)

Κώστας Τόπας 13:55 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 14.08.2024

Σαν... πύραυλος έτρεξε ο 36χρονος Λιονέλ Μέσι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στην Ορλάντο προκειμένου ο Αργεντινός να πετύχει ακόμη ένα γκολ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά.

Ο 36χρονος Αργεντινός αστέρας υπέγραψε πριν από μερικές εβδομάδες στην Ίντερ Μαϊάμι και σε σύντομο χρονικό διάστημα και έχει πετύχει πέντε γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια του. Τα δύο τελευταία του τέρματα σημειώθηκαν στη νίκη 3-1 της Ίντερ Μαϊάμι επί της Ορλάντο, με το πρώτο του γκολ να φτάνει μέσα σε επτά λεπτά.

Ο Μέσι, λοιπόν, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση κι αφού πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του σήκωσε τα χέρια του ψηλά να το αφιερώσει – όπως κάνει πάντα – στη γιαγιά του Σέλια που τον πίεσε να παίξει ποδόσφαιρο, γύρισε προς την εξέδρα εκεί όπου κάθονταν τα παιδιά του και σταύρωσε τα χέρια του σε «Χ» όπως ο Black Panther, χαρακτήρας του σύμπαντος της Marvel, που έκανε μεγάλη επιτυχία όταν τον υποδύθηκε ο αείμνηστος Τσάντγουϊκ Μπόζμαν.

Το δεύτερο χτύπημα του, για να κάνει το 3-1, ήρθε με παρόμοιο στυλ, καθώς έβαλε ξανά στο στήθος την μπάλα, προτού την στείλει στα δίχτυα. Αλλά το αξιοσημείωτο ήταν το τρομερό πρέσινγκ του Μέσι σε όλο το παιχνίδι, ακόμα και στις καθυστερήσεις, όταν η Ίντερ Μαϊάμι ήταν μπροστά στο σκορ με δύο γκολ διαφορά.

Συγκεκριμένα στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Λιονέλ Μέσι έτρεξε στην μεγάλη περιοχή για να πιέσει τους αμυντικούς και τον πορτιέρε της Ορλάντο και να τους αναγκάσει σε λάθος. Η κίνηση του «Pulga» αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα, η οποία κατάφερε τελικά να απομακρύνει τον κίδνυνο. 

Το βίντεο δείχνει πόσο αφοσιωμένος είναι ο Μέσι στο να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει, ειδικά καθώς βρίσκεται σε δεινή θέση στο MLS της φετινής σεζόν. Η Ίντερ Μαϊάμι έχει το χειρότερο ρεκόρ από οποιαδήποτε από τις 26 ομάδες σε ολόκληρη την κατηγορία, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα της Ανατολικής Περιφέρειας.