Η La Liga άναψε το «πράσινο» φως για την μεταγραφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Λιονέλ Μέσι

i

©INTIME

Η La Liga άναψε το «πράσινο» φως για την μεταγραφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Κώστας Τόπας 13:21 - 05.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 14.08.2024

Η La Liga άλλαξε στάση και ενέκρινε το «σχέδιο σκοπιμότητας» της Μπαρτσελόνα, που είχε ως στόχο να κατανείμει τα μέτρα μείωσης του κόστους σε τρία χρόνια. Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο δρόμος για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νόου» είναι ανοικτός!

Η Μπαρτσελόνα ήλπιζε ότι η La Liga θα συνεργαζόταν μαζί της για να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των οικονομικών στο «Καμπ Νόου», με τον σύλλογο να χρειάζεται να μειώσει το κόστος κατά περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ. Κι όλα αυτά προκειμένου να ανοίξει η πόρτα για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στους «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο, πριν από μερικές εβδομάδες η La Liga απέρριψε το αρχικό «σχέδιο σκοπιμότητας» της Μπαρτσελόνα, που είχε ως στόχο να κατανείμει τα μέτρα μείωσης του κόστους σε τρία χρόνια. Ο Χαβιέρ Τέμπας, πρόεδρος της ισπανικής κορυφαίας κατηγορίας, είχε καταστήσει σαφές ότι η καταλανική διοίκηση έπρεπε να εργαστεί πιο γρήγορα προκειμένου να συμμορφωθεί με τους κανόνες που ακολουθούν οι εγχώριοι αντίπαλοί της.

Ολα αυτά όμως φαίνεται πως αλλάζουν πλέον, καθώς όπως αναφέρεται στην Ισπανία, ο Χαβιέρ Τέμπας άλλαξε στάση και άναψε το «πράσινο» φως για το σχέδιο σκοπιμότητας» της Μπαρτσελόνα. Γεγονός που σημαίνει ότι ο Τζουάν Λαπόρτα και οι υπόλοιποι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου βάζουν πλώρη το σχέδιο τους για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι.

Πηγές γύρω από τον Αργεντινό αστέρας υποθέτουν ότι η ανακοίνωση για το μέλλον του θα γίνει σύντομα και συγκεκριμένα την Τρίτη (06/06). Μετά τον τίτλο που κατέκτησε η γαλλική ομάδα την περασμένη εβδομάδα, ο «Pulga» ετοιμάζεται για τον νέο σταθμό στην καριέρα του.