Η παρουσίαση του Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι θέλουν να γίνει στο ημίχρονο του τελικού του Gold Cup

Λιονέλ Μέσι

i

©intime

Η παρουσίαση του Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι θέλουν να γίνει στο ημίχρονο του τελικού του Gold Cup

Κώστας Τόπας 12:54 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 14.08.2024

Η παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι ως παίκτη της Ίντερ Μαϊάμι θα μπορούσε να μεταδοθεί στο ημίχρονο του τελικού του Gold Cup την Κυριακή (16/07).

Το Major League Soccer βρίσκεται σε συζητήσεις με την CONCACAF, την Fox και τη Univision για να μεταδώσει ένα μέρος της παρουσίασης του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε μια εκδήλωση, το «The Unveil», το οποίο θα λάβει χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής (16/07) στο DRV Pink Stadium στο Fort Lauderdale της Φλόριντα. Ο τελικός του Gold Cup έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει εκείνες τις ώρες στο SoFi Stadium στο Λος Άντζελες. Η δήλωση της Ίντερ Μαϊάμι, η οποία δεν κατονομάζει τον Μέσι, χαρακτήρισε την πλήρη εκδήλωση ως «συναρπαστική ψυχαγωγία, ομιλίες στο γήπεδο και πολλά άλλα».

Στελέχη με το MLS και την CONCACAF ήταν σε επαφή για τα αλληλεπικαλυπτόμενα γεγονότα και ενώ οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί με τη Fox και τη Univision, οι δύο διοργανώσεις σκέφτονται η παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του τελικού του Gold Cup. 

Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ αντιμετωπίζει τον Παναμά ενώ το Μεξικό θα αντιμετωπίσει την Τζαμάικα στους ημιτελικούς του Gold Cup τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/07). Ο Μέσι αναμένεται να φτάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες την Τρίτη (11/07) πριν από την επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «Athletic», μιας και τώρα ο «Pulga» κάνει διακοπές στις Μπαχάμες .