Η φράση του Μέσι για την παρουσία του στο Μουντιάλ του 2026 που ενθουσίασε τους Αργεντινούς

Ο Λιονέλ Μέσι με την Αργεντινή - Φωτ. IMAGO

Η φράση του Μέσι για την παρουσία του στο Μουντιάλ του 2026 που ενθουσίασε τους Αργεντινούς

Κώστας Τόπας 10:06 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 16.10.2024

Ο Λιονέλ Μέσι υπογράμμισε τι απολαμβάνει όταν παίζει με την Αργεντινή και έδωσε σημάδια που τον φέρνουν πιο κοντά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Είχε ήδη σκοράρει τρία πανέμορφα γκολ. Είχε ήδη πετύχει το 10ο χατ-τρικ του με την Αργεντινή. Είχε ήδη φτάσει τα 112 γκολ με την «Αλμπισελέστε» σε 189 αγώνες και είχε γίνει ο δεύτερος σκόρερ εθνικών ομάδων, ξεπερνώντας τον Ιρανό, Αλί Νταέι (109) και πλησιάζοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο (133). Το ρεσιτάλ του Λιονέλ Μέσι στο «Μονουμεντάλ» είχε ήδη τελειώσει, το οποίο περιελάμβανε και δύο ασίστ. Ωστόσο, ο «Pulga» είχε ακόμα χώρο να εκπλήξει και να ενθουσιάσει με τις δηλώσεις του.

Ήταν όταν τον ρώτησαν αν σε αυτό το επίπεδο μπορούσε ήδη να φανταστεί ότι θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. Και ο «Λίο» αν και δεν το επιβεβαίωσε, άφησε να εννοηθεί ότι του αρέσει να βρίσκεται στην «Αλμπισελέστε» και ότι πλησιάζει να παίξει στο έκτο Μουντιάλ στην καριέρα του

Σκαλόνι μετά το σόου του Μέσι: «Δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, το να παίζει όσο μπορεί, είναι το μόνο που του ζητάω»
REST OF THE WORLD

09:07 - 16.10.2024

Σκαλόνι μετά το σόου του Μέσι: «Δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, το να παίζει όσο μπορεί, είναι το μόνο που του ζητάω»

Ο τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι, που έλαμψε με τρία γκολ και δύο ασίστ κόντρα στη Βολιβία.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έθεσα ημερομηνία ή προθεσμίες. Απλώς το απολαμβάνω όλο αυτό. Είμαι πιο ενθουσιασμένος από ποτέ που βρίσκομαι εδώ και νιώθω την αγάπη του κόσμου. Πρέπει να τελειώσω τη χρονιά και να έχω ένα καλή προετοιμασία για την επόμενη, θέλω να πηγαίνω βήμα-βήμα και να απολαμβάνω κάθε μέρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα.

Ένα σημάδι ότι ο Μέσι συνεχίζει να φαντάζεται τον εαυτό του στην εθνική ομάδα και άρα να πλησιάζει στο επόμενο Μουντιάλ ήταν μια άλλη φράση. Τον ρώτησαν τι τον συγκινεί και εκείνος απάντησε: «Αυτό. Είμαι χαρούμενος με τους συμπαίκτες μου. Παρά την ηλικία μου, όταν είμαι εδώ μοιάζω σαν παιδί λόγω των βλακειών που κάνω.

Νιώθω πολύ άνετα με αυτή την ομάδα Όσο νιώθω καλά, βλέπεις ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και να αποδώσω όπως θέλω, θα συνεχίσω να το απολαμβάνω», κατήλεξε.