Η Ίντερ Μαϊάμι «σπάει» έναν περίεργο κανονισμό του MLS χάρη στον Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ ΜαΪάμι - Φωτ. IMAGO

Η Ίντερ Μαϊάμι «σπάει» έναν περίεργο κανονισμό του MLS χάρη στον Μέσι!

Κώστας Τόπας 08:55 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:55 - 09.10.2024

Το MLS επιτρέπει στον Λιονέλ Μέσι και την Ίντερ Μαϊάμι να παραβιάσουν τους καθιερωμένους κανονισμούς, σχετικά με τις εμφανίσεις μιας ομάδας.

Η Ίντερ Μαϊάμι «πετάει» στο MLS. Πρόσφατα, η ομάδα της Φλόριντα κέρδισε τον τίτλο Supporters' Shield αφού επικράτησε της Κολούμπους Κρου με 3-2 με έναν εξαιρετικό Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σκόραρε δύο φορές για την ομάδα του. Τώρα, η αποστολή του συλλόγου του Ντέιβιντ Μπέκαμ θα είναι επίσης να φτάσει στο MLS Cup.

Και εκτός γηπέδου υπάρχει επίσης επιτυχία. Μάλιστα, η ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι θα έχει τη δυνατότητα να παραβιάσει τους κανονισμούς του MLS, λόγω του... Μέσι.

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο: Αυτός είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος για τον Μπονούτσι
REST OF THE WORLD

13:57 - 08.10.2024

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο: Αυτός είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος για τον Μπονούτσι

Μπορεί να μοιάζει περίεργο για πολλούς, αλλά για τον θρύλο της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι, ο πιο σκληρός αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει, δεν είναι οι δύο κορυφαίοι στον κόσμο, Μέσι και Ρονάλντο αλλά ο Ζαπάτα.

Η μεταγραφή του οκτώ φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας έχει δημιουργήσει ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο εμπορικής και εμπορικής επιτυχίας. Από την άφιξή του, η ομάδα της Φλόριντα έχει υπογράψει 11 μεγάλες συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων των Royal Caribbean, Chase και Audi. Ο συνιδιοκτήτης, Χόρχε Μας δήλωσε ότι τα έσοδα του συλλόγου έχουν σχεδόν τετραπλασιαστεί στα 200 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο μετά τη μετακίνηση του Αργεντινού αστέρα.

Οι πωλήσεις φανέλας, κυρίως με το «10» του Μέσι, έχουν εκτοξευθεί στα ύψη και φαίνεται ότι ο σύλλογος θα έχει τη δυνατότητα να πάρει μια άνευ προηγουμένου απόφαση. Παραδοσιακά, οι σύλλογοι του MLS κυκλοφορούν μία νέα εμφάνιση ανά σεζόν – εναλλάσσοντας φανέλες εντός και εκτός έδρας. 

Όμως, σύμφωνα με το «Footy Headlines», ο σύλλογος πρόκειται να κυκλοφορήσει ολοκαίνουργια τόσο εντός και όσο κι εκτός έδρας στολές την επόμενη σεζόν. Αυτό συνήθως δεν συμβαίνει στο MLS, αλλά είναι έτοιμη να δοθεί ειδική άδεια στην ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι, ώστε οι οπαδοί να έχουν νέες φανέλες και κυρίως του Μέσι, για να τις απολαύσουν.

«Πουλάνε περισσότερες φανέλες από οποιονδήποτε άλλο στο πρωτάθλημα. Τόσο πολύ που θα τους επιτρέπεται να παραβιάζουν τους κανονισμούς του MLS», δήλωσε ο Πίτερ Μπράουν, παρουσιαστής του «Futbol Miami TV».

Η επερχόμενη ροζ σε ροζ εντός έδρας φανέλα θα σχεδιαστεί για να τιμήσει τα απίστευτα επιτεύγματα του Μέσι. Ο 36χρονος αστέρας σήκωσε πρόσφατα το 46ο τρόπαιο της καριέρας του. Ο «Pulga» ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2024, σημειώνοντας 14 γκολ και 14 ασίστ σε 13 εμφανίσεις.