Η κρυφή πλευρά της ζωής του Μέσι: Είναι εθισμένος σε αυτό το παιχνίδι και κρύβει την ταυτότητά του από τους ανταγωνιστές του!

Λιονέλ Μέσι - Φωτ. IMAGO

Η κρυφή πλευρά της ζωής του Μέσι: Είναι εθισμένος σε αυτό το παιχνίδι και κρύβει την ταυτότητά του από τους ανταγωνιστές του!

Κώστας Τόπας 10:47 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 21.09.2024

Ο Λιονέλ Μέσι όταν δεν «μαγεύει» στους αγωνιστικούς χώρους, έχει ένα ιδιαίτερο χόμπι για να περνάει ευχάριστα τον ελεύθερο του χρόνο.

Παρά το γεγονός ότι καταδιώκεται συνεχώς από τα ΜΜΕ, ο Αργεντινός αστέρας, Λιονέλ Μέσι διατηρεί όσο το δυνατόν περισσότερη μυστικότητα για την ιδιωτική του ζωή, ειδικά επειδή χαρακτηρίζεται από κάποια εσωστρέφεια και δεν είναι καλός στο να μιλάει πολύ μπροστά στις κάμερες.

Όπως συνηθίζει ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών, ο «Pulga» έχει αρκετά χόμπι όταν δεν «μαγεύει» στους αγωνιστικούς χώρους. Μετά από σκληρή προπόνηση όλη την ημέρα, χρειάζεται ειδικό χρόνο για να διασκεδάσει και να έχει έναν ειδικό χώρο για να περάσει τον ελεύθερο του χρόνο.

Στην περίπτωση ενός αστέρας του ποδοσφαίρου, όπως ο Μέσι, που περνά τον περισσότερο χρόνο του με τα παιδιά του και την οικογένειά του και δεν του αρέσει να βγαίνει το βράδυ και να περπατάει με φίλους. Αντιθέτως, ο θρύλος της Μπαρτσελόνα επέλεξε το χόμπι να παίζει βιντεοπαιχνίδια, όπου περνά πολύ καιρό παίζοντας «FIFA», χωρίς να αποκαλύπτει την «ταυτότητά» του στους ανταγωνιστές του.

Πράγματι, ο Μέσι έχει δηλώσει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις για την αγάπη του για μια σειρά από βιντεοπαιχνίδια, όπως είπε σε δηλώσεις του πριν από δύο χρόνια: «Τα βιντεοπαιχνίδια ήταν πάντα ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μου να απολαμβάνω το χρόνο μου εκτός των ωρών προπόνησης και να επικοινωνώ με τους συναδέλφους, τους φίλους και την οικογένειά μου».

Ο «Λίο» πρόσθεσε: «Το PUBG Mobile είναι πολύ διασκεδαστικό και είμαι ανάμεσα στους εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο, νιώθω περήφανος για τη συνεργασία μας». Και συνέχισε: «Θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους παίκτες να συμμετάσχουν μαζί μου στο PUBG Mobile», όταν υπέγραψε μια συνεργασία με αυτό το παιχνίδι.

Από την πλευρά του, ο Βίνσεντ Γουάνγκ, Επικεφαλής του PUBG Mobile Promotion στην Tencent Games, δήλωσε: «Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε ένα παγκόσμιο αθλητικό αστέρι όπως ο Λιονέλ Μέσι να ενταχθεί στο PUBG Mobile».

Το 2012, ο Σαντιάγο Γιαραμίγιο, υπεύθυνος για την παραγωγή του παιχνιδιού της FIFA, είπε για τον Μέσι: «Πιστεύω ότι είναι από άλλον πλανήτη και εξακολουθούμε να προσπαθούμε στα συστήματα τυχερών παιχνιδιών μας να τον δικαιώσουμε, αλλά τον αγαπάμε».

Σχετικά με τη στενή σχέση του Μέσι με τα βιντεοπαιχνίδια, ο Αργεντινός συγγραφέας, Λεονάρντο Φάσιο, μίλησε σε ένα βιβλίο που πραγματεύεται τα παρασκήνια και τα μυστικά της προσωπικής ζωής του «Pulga».

«Ο Μέσι αγαπάει πολύ αυτά τα πράγματα, γιατί αλληλεπιδρά μαζί τους... Έχουν να κάνουν με την ουσία του παιχνιδιού (ποδόσφαιρο). Συμμετέχει και προσπαθεί να κερδίσει», τόνισε χαρακτηριστικά.