Μέσι και Κριστιάνο στην ίδια ομάδα; Ο Αργεντινός αστέρας αποκάλυψε την επιθυμία του

Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο

Μέσι και Κριστιάνο στην ίδια ομάδα; Ο Αργεντινός αστέρας αποκάλυψε την επιθυμία του

Κώστας Τόπας 08:55 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 13.09.2024

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε ξεκάθαρη την άποψή του όταν ρωτήθηκε αν θα ήταν ανοιχτός να παίξει στην ίδια ομάδα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έχοντας κερδίσει τις περισσότερες Χρυσές Μπάλες από οποιονδήποτε παίκτη στην ιστορία, ο Λιονέλ Μέσι θεωρείται ευρέως ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Ο αστέρας της Ίντερ Μαϊάμι έχει κατακτήσει επί του παρόντος οκτώ από τα πολυπόθητα βραβεία, με τον μακροχρόνιο αντίπαλο του, Κριστιάνο Ρονάλντο να ακολουθεί από του πίσω με πέντε, με την πιο πρόσφατη Χρυσή Μπάλα να είναι το 2017.

Αυτό είναι το μυστικό επιτυχίας των Μέσι και Κριστιάνο: «Κοιμούνται έντεκα ώρες μετρώντας τους μεσημεριανούς ύπνους»
REST OF THE WORLD

09:21 - 09.09.2024

Αυτό είναι το μυστικό επιτυχίας των Μέσι και Κριστιάνο: «Κοιμούνται έντεκα ώρες μετρώντας τους μεσημεριανούς ύπνους»

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν ένα μυστικό επιτυχίας, το οποίο τους βοήθησε να φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο και σήμερα να θεωρούνται από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

Ο διαβόητος ανταγωνισμός Μέσι - Κριστιάνο ήταν όταν αμφότεροι αγωνίζονταν στη La Liga, παίζοντας για τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα. Ωστόσο, εκείνη την εποχή ο «Pulga» είπε ότι θα μπορούσε να οραματιστεί ένα μέλλον όπου αυτός και ο Πορτογάλος αστέρας θα έπαιζαν στην ίδια ομάδα.

Όταν ρωτήθηκε το 2015 αν θα ήταν ανοιχτός να παίξει στην ίδια ομάδα με τον Ρονάλντο, ο Μέσι είπε: «Ναι, φυσικά. Πάντα μου αρέσει να παίζω με τους καλύτερους, και αυτός είναι ένας από αυτούς. Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο για εμάς να παίξουμε στην ίδια ομάδα, αλλά προφανώς θα το ήθελα.

Είχα την τύχη να παίξω και να συμμετάσχω με πολλούς πολύ καλούς παίκτες και, προφανώς, θα ήθελα να το κάνω και μαζί του».

Η προοπτική να παίξουν μαζί με την ίδια φανέλα φαίνεται απίθανη σε αυτό το σημείο, καθώς ο Ρονάλντο, τώρα 39 ετών, παίζει επί του παρόντος το ποδόσφαιρό του για την ομάδα της Σαουδικής Pro League, Αλ Νασρ.

Εν τω μεταξύ, ο Μέσι βρίσκεται στο franchise του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο MLS, Ίντερ Μαϊάμι, μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.

Ωστόσο, παρά την κατάκτηση του Copa America με την Αργεντινή το καλοκαίρι, ο 37χρονος δεν συμπεριλήφθηκε στη μακρά λίστα των 30 ανδρών με τις υποψηφιότητες για τη Χρυσή Μπάλα του 2024. Μάλιστα, για πρώτη φορά, από το 2003, ούτε ο Μέσι ούτε ο Ρονάλντο ήταν υποψήφιοι για το εν λόγω βραβείο φέτος, υποδηλώνοντας ότι η συλλογική κυριαρχία του ζευγαριού στο ποδόσφαιρο μπορεί να έχει λήξει.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!