Ο Μέσι δεν δίστασε να ονομάσει τον καλύτερο παίκτη που έχει δει ποτέ του κι αυτός δεν είναι ο Κριστιάνο

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο Μέσι δεν δίστασε να ονομάσει τον καλύτερο παίκτη που έχει δει ποτέ του κι αυτός δεν είναι ο Κριστιάνο

Κώστας Τόπας 12:14 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 08.09.2024

Ο Λιονέλ Μέσι ενώ έχει αγωνιστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα τόσο σε Μπαρτσελόνα όσο και Παρί Σεν Ζερμέν, κατονόμασε έναν ποδοσφαιριστή ως τον καλύτερο παίκτη του πλανήτη που δεν υπήρξε ποτέ συμπαίκτης του.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει παίξει δίπλα σε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του ποδοσφαίρου, αλλά κατατάσσει έναν παίκτη πάνω από όλους. Ο Αργεντινός αστέρας έχει έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχουν κοσμήσει ποτέ τον πλανήτη κατά τη διάρκεια της λαμπρής του καριέρας.

Ο «Pulga» αποφοίτησε από τη διάσημη ακαδημία La Masia της Μπαρτσελόνα για να κάνει το ντεμπούτο του για τον σύλλογο μαζί με τους Κάρλος Πουγιόλ, Τσάβι, Ντέκο, Αντρές Ινιέστα, Σαμουέλ Ετό και Ροναλντίνιο.

Ο Μέσι συνέχισε να μεγαλουργεί δίπλα σε Νεϊμάρ Τζούνιορ και τον Λουίς Σουάρες, βοηθώντας την Μπαρτσελόνα να κερδίσει 10 τίτλους La Liga και τέσσερις τρόπαια Champions League, πριν φύγει για την Παρί Σεν Ζερμέν

Παρά το γεγονός ότι είχε μερικούς από τους καλύτερους συμπαίκτες που θα μπορούσε ποτέ να επιθυμήσει ένας παίκτης, ήταν ένας αντίπαλος που ο Μέσι χαρακτήρισε ως τον καλύτερο παίκτη που είχε δει ποτέ ζωντανά. Ωστόσο, δεν ήταν ο μακροχρόνιος αντίπαλός του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Αργεντινός αστέρας αποθέωσε τον Βραζιλιάνο, Ρονάλντο Νοζάριο.

«Ο Ρονάλντο Ναζάριο ήταν ένα φαινόμενο», είπε ο Μέσι στο TyC Sports το 2020. «Από όλους τους επιθετικούς που έχω δει, για μένα ήταν ο καλύτερος. Ένας εντυπωσιακός παίκτης από κάθε άποψη».

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέτισε επίσης φόρο τιμής στον Ροναλντίνιο για την καθοδήγησή του κατά τις πρώτες μέρες του στον καταλανικό σύλλογο.

 «Με βοήθησε πολύ. Μπήκα στο άποδυτηρια μαζί του στα 16 μου. Το να το κάνεις και να δεις όλους αυτούς τους σπουδαίους ήταν δύσκολο. Με πήρε κάτω από τα φτερά του, με έκανε να νιώσω άνετα, ώστε να φύγω. Στο γήπεδο τον έψαχνα πάντα. Παίζαμε μερικά χρόνια μαζί. Σε αυτή την εποχή δεν έπαιζα πολύ. Θα ήθελα να παίξω πολύ περισσότερο μαζί του».

Η αντιπαλότητα του Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο όλα αυτά τα χρόνια θα μείνει στην ιστορία, αλλά ο σημερινός αστέρας της Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει παρά επαίνους για τον ομόλογό του όλα αυτά τα χρόνια.

 «Ήταν μια ιδιαίτερη μονομαχία με τον Κριστιάνο που θα μείνει για πάντα. Διήρκεσε πολλά χρόνια και δεν είναι εύκολο να διατηρηθούν ορισμένα επίπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!