Μυθικός Μέσι: Εφτασε σε χρόνο ρεκόρ τα 841 γκολ και οδεύει να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με την Ίντερ Μαϊάμι - Φωτ. IMAGO

Μυθικός Μέσι: Εφτασε σε χρόνο ρεκόρ τα 841 γκολ και οδεύει να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Ίντερ Μαϊάμι

Κώστας Τόπας 08:42 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:42 - 29.09.2024

Ο Λιονέλ Μέσι βρήκε γι' ακόμη μία φορά δίχτυα με την Ίντερ Μαϊάμι, έφτασε τα 841 γκολ στην καριέρα του και παράλληλα έγινε ο τρίτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στην αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι με τη Σαρλότ (1-1). Ένα ξεχωριστό γκολ για τον Αργεντινό, καθώς ήταν το 28ο με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ (έχει ήδη 16 αυτή τη σεζόν) και αυτό που τον έκανε τον τρίτο σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου. Πλέον, ο «Pulga» απέχει μόλις ένα γκολ από το να «πιάσει» σε γκολ τον Γκονσάλο Ιγκουαϊν (29) και ακόμη τρία τον Λεονάρντο Καμπάνα (31).

Ο Μέσι υπόσχεται να ξεπεράσει κατά πολύ αυτούς τους αριθμούς, αφού σε 33 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μεταξύ MLS, Leagues Cup, US Open Cup και Concachampions έχει συγκεντρώσει 28 γκολ. Ένας άλλος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, όπως ο Λουίς Σουάρες, θα μπορούσε επίσης να μπει.. σφήνα στην πρώτη τριάδα, καθώς έχει 21 γκολ σε 31 αγώνες.

Μέσι ή Κριστιάνο; Ο Ντι Μαρία δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο
REST OF THE WORLD

09:45 - 22.09.2024

Μέσι ή Κριστιάνο; Ο Ντι Μαρία δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο

Η συζήτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να μαίνεται και ένας πρώην συμπαίκτης και των δύο παικτών, ο Άνχελ Ντι Μαρια έχει τον λόγο του για τη διαμάχη.

Να σημειωθεί πάντως πως μετά από αυτό το γκολ, ο άλλοτε αστέρας της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, έφτασε τα 841 γκολ στην ιστορική καριέρα του και είναι ο παίκτης που το πετυχαίνει τόσο γρήγορα.

Στην αναμέτρηση με την Σάρλοτ, η ομάδα του Μέσι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 57’, καθώς τότε ο άλλοτε φορ του ΠΑΟΚΚάρολ Σφιντέρσκι, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα, ωστόσο η Ίντερ Μαϊάμι έφτασε στην ισοφάριση, με εκπληκτικό γκολ του «Λίο».

Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, με την ομάδα του Μέσι να παραμένει πρώτη στην ανατολική περιφέρεια έχοντας 65 βαθμούς σε 31 παιχνίδια, ενώ ακολουθεί η Κολούμπους Κρου με 57 βαθμούς σε 30 αγώνες.

H Ίντερ Μαϊάμι έπρεπε να αρκεστεί στην τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της. Η ομάδα έχει σκορ 5-0-3 στους οκτώ τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος και 9-1-3 στο MLS από την 1η Ιουνίου. Την επόμενη αγωνιστική εάν η ομάδα του Λιονέλ Μέσι κερδίσει, θα τερματίσει με 74 πόντους - έναν περισσότερο από το ρεκόρ MLS των 73 που έθεσε η New England το 2021.