«Μαγικός» Μέσι: Επέστρεψε στη δράση μετά από τρεις μήνες και «καθάρισε» για την Ίντερ Μαϊάμι με δύο γκολ (vids)

Λιονέλ Μέσι - Φωτ. IMAGO

«Μαγικός» Μέσι: Επέστρεψε στη δράση μετά από τρεις μήνες και «καθάρισε» για την Ίντερ Μαϊάμι με δύο γκολ (vids)

Κώστας Τόπας 08:25 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:25 - 15.09.2024

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και κατάφερε να πετύχει δύο πανέμορφα γκολ, βοηθώντας την Ίντερ Μαϊάμι να πάρει τη νίκη με 2-1 επί της Φιλαδέλφεια Γιούνιον.

Μετά από περισσότερους τρεις μήνες, ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στη δράση του MLS καθώς ο Αργεντινός αστέρας πήρε φανέλα βασικού στον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με την Φιλαδέλφεια Γιούνιον.

Ηταν η πρώτη συμμετοχή του 36χρονου από την 1η Ιουνίου, μια νίκη 1-0 επί της Σεντ Λούις, καθώς μετά αναγκάστηκε να μείνει εκτός λόγω ενός τραυματισμού στον τελικό του Copa America. Τότε, ο Μέσι βοήθησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του τροπαίου αλλά υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο κι αναγκάστηκε να μπει στα «πιτς».

Μessi is back!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:50 - 14.09.2024

Μessi is back!

Ο Λιονέλ Μέσι μετά τον τραυματισμό του στο Copa America τον Ιούλιο, ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη επιστροφή στα καθήκοντά του στην Ίντερ Μαϊάμι την Κυριακή, μετά από την απουσία δύο μηνών.

Στον αγώνα με τη Φιλαδέλφεια Γιούνιον και συγκεκριμένα στο 26' ο Μέσι βρήκε δίχτυα για την Ίντερ Μαίάμι, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα. Ο Αργεντινός αστέρας με αδιανόητη ντρίμπλα άδειασε τον αντίπαλο του, πλάσαρε και ισοφάρισε σε 1-1.

Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα ο Ζόρντι Άλμπα έστρωσε την μπάλα και ο Μέσι βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα στο ματς, καθώς εκτέλεσε με την μία και διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ της Ίντερ Μαϊάμι.

«Ήμουν πραγματικά ανυπόμονος να επιστρέψω μετά από πολύ καιρό εκτός γηπέδου», είπε ο Μέσι μετά το τέλος της αναμέτρησης. «Σιγά σιγά, άρχισα να προπονούμαι με την ομάδα, ένιωσα καλά και γι' αυτό αποφασίσαμε να ξεκινήσω. Πολύ χαρούμενος, πολύ ευχαριστημένος».

Ο Μέσι έχει τώρα 14 γκολ και 14 ασίστ, και βρίσκεται στην πέμπτη θέση για την κατάκτηση του Χρυσού Παπουτσιού του MLS. Για να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό, συγκέντρωσε αυτούς τους αριθμούς σε κάτι παραπάνω από 1.100 λεπτά (13 εμφανίσεις).