Ο Μέσι παραμένει εκτός δράσης και χωρίς ημερομηνία επιστροφής στα γήπεδα

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο Μέσι παραμένει εκτός δράσης και χωρίς ημερομηνία επιστροφής στα γήπεδα

Κώστας Τόπας 13:13 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 13.08.2024

Ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Χεράρδο Μαρτίνο θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει ημερομηνία για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην ενεργό δράση, μιας και ο Αργεντινός αστέρας συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό που υπέστη.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι εκτός για τον αγώνα που δίνει η ομάδα του, Ίντερ Μαϊάμι, τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/08) κόντρα στην Κολούμπος, πρωταθλήτρια MLS, σε έναν αγώνα που αντιστοιχεί στο League Cup, όπως ήδη ήταν αναμενόμενο.

Κι αυτό διότι ότι ο 37χρονος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να αναρρώνει από έναν τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο που υπέστη στον τελικό του Copa America, στον οποίο η Αργεντινή νίκησε την Κολομβία (1-0).

Πώς ο Μέσι θα μπορούσε να έχει 15 Χρυσές Μπάλες αν αντέγραφε τη στρατηγική του Κριστιάνο
REST OF THE WORLD

10:18 - 11.08.2024

Πώς ο Μέσι θα μπορούσε να έχει 15 Χρυσές Μπάλες αν αντέγραφε τη στρατηγική του Κριστιάνο

Ο Λιονέλ Μέσι θα μπορούσε να είχε μέχρι και 15 τίτλους Χρυσής Μπάλας αν είχε αντιγράψει μια στρατηγική που χρησιμοποιούσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην καριέρα του, σύμφωνα με τον Πατρίς Εβρά.

Ο Χεράρντο Μαρτίνο εξήγησε τη Δευτέρα (12/08) σε συνέντευξη Τύπου, ότι δεν υπάρχει ημερομηνία για την επιστροφή του αρχηγού της Αργεντινής στον αγωνιστικό χώρο. «Ο Λέο, όπως πάντα, εξελίσσεται εντός του προγραμματισμένου, χωρίς να έχει διευκρινιστεί πότε θα μπορούσε να είναι με την ομάδα, συνεχίζει να εργάζεται χωριστά», είπε ο «Τάτα» για την κατάσταση του Μέσι.

Η Ίντερ Μαϊάμι είναι η νυν πρωταθλήτρια του League Cup, μιας διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουν ομάδες του MLS και του Μεξικού. Η τρέχουσα είναι η δεύτερη σεζόν, μετά από εκείνη που ο Μέσι βοήθησε την ομάδα της Φλόριντα να κερδίσει πριν από ένα χρόνο.

Οι προημιτελικοί θα προκύψουν από τη φάση των «16» που θα διεξαχθούν μεταξύ αυτής της Δευτέρας και της Τρίτης (οι προημιτελικοί παίζονται Παρασκευή και Σάββατο).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!