Ο Μέσι ανακοίνωσε πότε θα κάνει ντεμπούτο με την Ίντερ Μαϊάμι! (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Ibrahim Ezzat/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

Ο Μέσι ανακοίνωσε πότε θα κάνει ντεμπούτο με την Ίντερ Μαϊάμι! (vid)

Κώστας Τόπας 12:14 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 14.08.2024

Ο Λιονέλ Μέσι άφησε μια υπόδειξη για το ντεμπούτο του στην Ίντερ Μαϊάμι, μετά το τέλος του αγώνα που έδωσε η εθνική του ομάδα κόντρα στην Αυστραλία.

Ο Λιονέλ Μέσι βρήκε δίχτυα  με υπέροχο τρόπο μετά από μόλις 79 δευτερόλεπτα στη φιλική νίκη της εθνικής του ομάδας επί της Αυστραλίας. Αγωνίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, μετά από μια εξαντλητική σεζόν 41 αγώνων για την Παρί Σεν Ζερμέν αυτή τη σεζόν. Εκτοτε, ο 35χρονος αστέρας έχει εξασφαλίσει μεταγραφή στην Major League Soccer για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσε να κάνει την πρώτη του εμφάνιση για τη νέα του ομάδα στα μέσα έως τα τέλη Ιουλίου.

«Τώρα θέλω να πάω τις διακοπές μου και μετά, θα επιστρέψω στη δράση», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα με την Αυστραλία.

Οι νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 αντιμετωπίζουν την Ινδονησία σε φιλικό παιχνίδι την επόμενη Δευτέρα (19/06), αλλά ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας θα αποχωρήσει από το στρατόπεδο της Αργεντινής για να απολαύσει μερικές ημέρες ξεκούρασης, οι οποίες μπορούν να διαρκέσουν έως και τρεις εβδομάδες.

Παραδοχή Μέσι: «Αν δεν κατακτούσα το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα ήμουν πια στην εθνική Αργεντινής» (vids)
REST OF THE WORLD

08:55 - 16.06.2023

Παραδοχή Μέσι: «Αν δεν κατακτούσα το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα ήμουν πια στην εθνική Αργεντινής» (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε ότι αν δεν είχε καταφέρει να στεφθεί Παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική του ομάδα, τότε θα είχε αποσυρθεί από την «Αλμπισελέστε».

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να επιστρέψει στην Αργεντινή πριν ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι. Έτσι, θα μπορούσε να παίξει το πρώτο του παιχνίδι στην Αμερική γύρω στα μέσα έως τα τέλη Ιουλίου. Η Ίντερ Μαϊάμι αντιμετωπίζει τη Σεντ Λούις Σίτι στις 15 Ιουλίου, με τον αγώνα All-Star του MLS να διεξάγεται στις 19 Ιουλίου με αντίπαλο την Άρσεναλ της Premier League.