Ο Μέσι ανυπομονεί να ξεκινήσει τη «νέα του ζωή» στην Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο Μέσι ανυπομονεί να ξεκινήσει τη «νέα του ζωή» στην Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Κώστας Τόπας 10:22 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 14.08.2024

Ο Λιονέλ Μέσι αφού καταχειροκροτήθηκε από τους Αργεντινούς οπαδούς στο φιλικό προς τιμήν του θρυλικού Χουάν Ρομάν Ρικέλμε με την Μπόκα Τζούνιορς, εξέφρασε την ανυπομονησία του για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του με την Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Λιονέλ Μέσι αφού πρώτα αγωνίστηκε σε φιλικό με τη Νιούελς Ολντ Μπόις προς τιμήν του φίλου του και πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής, του Μάξι Ροντρίγκες, στη συνέχεια πήρε μέρος σε αυτό του θρυλικού Χουάν Ρομάν Ρικέλμε με την Μπόκα Τζούνιορς. Ο Αργεντινός αφού καταχειροκροτήθηκε από τους Αργεντινούς, σημείωσε ένα γκολ και έλαβε την επιμονή των οπαδών να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα.

«Είναι πολύ ωραίο που μπορείς να βρίσκομαι στο αφιέρωμα του Ρικέλμε, με ό,τι σημαίνει για το ποδόσφαιρο της Αργεντινής, ό,τι είναι για την Μπόκα, να βρίσκομαι ξανά στο Λα Μπομπονέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Μέσι στο AFP και συνέχισε λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για να απολαύσετε και το κάναμε».

Μετά από μια μακρά σεζόν κι έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή τον Δεκέμβριο, ο νικητής της Χρυσής Μπάλας θα απολαύσει τις διακοπές πριν στραφεί στη νέα του περιπέτεια στο αμερικανικό franchise MLS της Ίντερ Μαϊάμι. 

«Τώρα προέχουν οι διακοπές και μετά θα ξεκινήσω στη νέα μου πόλη, στο νέο μου κλαμπ, πρόσθεσε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, πολύ χαρούμενος, αλλά τώρα θέλω να απολαύσω με την οικογένειά μου τις διακοπές». Ο Μέσι ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα το ομάδα στις 21 Ιουλίου σε έναν αγώνα εναντίον της μεξικανικής ομάδας Κρουζ Αζούλ στο Λιγκ Καπ.