Ο Μέσι έκανε δώρο σε συμπαίκτη του δωρεάν εισιτήρια για την παρουσίασή του (vid)

Λιονέλ Μέσι

Ο Μέσι έκανε δώρο σε συμπαίκτη του δωρεάν εισιτήρια για την παρουσίασή του (vid)

Κώστας Τόπας 11:40 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 14.08.2024

Ο Λιονέλ Μέσι κάνει ήδη εντύπωση στην ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι, αφού βοήθησε έναν συμπαίκτη του, δίνοντας του δωρεάν εισιτήρια για την παρουσίασή του.

Τον περασμένο μήνα, επιβεβαιώθηκε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα υπέγραφε για την Ίντερ Μαϊάμι στο MLS μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Την Κυριακή (16/07), ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας παρουσιάστηκε κι επίσημα από την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ μπροστά σε ένα κατάμεστο πλήθος στο Στάδιο DRV PNK στο Φορτ Λόντερντεϊλ.

Η διοργάνωση είχε τόσο μεγάλη ζήτηση που ακόμη και ο παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι, Λεονάρντο Καμπάνα, δεν μπόρεσε να βρει αρκετά εισιτήρια. Μέχρι που παρενέβη ο Μέσι. Σύμφωνα με τον αμυντικό της Ίντερ Μαϊάμι, Ντε Άντρε Γιέντλιν, ο Αργεντινός αστέρας έκανε την... είσοδό του στην ομαδική συνομιλία των παικτών στο WhatsApp για να... σώσει την κατάσταση.

«Ο Καμπάνα έψαχνε εισιτήρια για την παρουσίαση του Μέσι και έγραψε στην ομαδική συνομιλία, "Γεια, έχει κανείς εισιτήρια; Και τότε δεν ήξερα καν ότι ο Λέο ήταν μέσα στη συνομιλία ή ο Μέσι. Αλλά εμφανίστηκε αμέσως και είπε, "Πόσα χρειάζεστε;" Ετσι απλά. Εκεί είπα "Ουάου". Για να δείξει αυτή τη γενναιοδωρία, αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρώτο παράδειγμα του πώς είναι».

H νέα του ομάδα ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση εξαντλήθηκαν, αφού οι οπαδοί των Αμερικανών περιμένουν με ανυπομονησία το ντεμπούτο του Μέσι και του Μπουσκέτς. Ο τελευταίος αγώνας του «Λίο» ήταν με την εθνική Αργεντινής κόντρα στην Αυστραλία, λίγο πριν από έναν μήνα, στις 15 Ιουνίου. Πριν από αυτό, είχε αποχαιρετήσει την Παρί, την ομάδα στην οποία είχε περάσει τις δύο τελευταίες σεζόν μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, στην ήττα από την Κλερμόν στις 3 του ίδιου μήνα.