Ο Μέσι και η φωτογραφία με την εκθαμβωτική ρεπόρτερ του MLS Κέιλιν Κάιλ

Λιονέλ Μέσι & Κέιλιν Κάιλ

Ο Μέσι και η φωτογραφία με την εκθαμβωτική ρεπόρτερ του MLS Κέιλιν Κάιλ

Sportal newsroom 10:58 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 14.08.2024

Η όμορφη ξανθιά, Κέιλιν Κάιλ, η οποία υπήρξε αθλήτρια ποδοσφαίρου και πλέον είναι δημοσιογράφος και ρεπόρτερ για την Ίντερ Μαϊάμι, φωτογραφήθηκε με τον Λιονέλ Μέσι κατά την παρουσίαση του Αργεντινού αστέρα από την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Αν μπορούσε να περιγράψει κάποιος την παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι με μία λέξη, αυτή θα ήταν: Πανζουρλισμός. Ο Αργεντινός αστέρας αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τους 18.000 οπαδούς της αμερικανικής ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο να αποθεώνουν τον 36χρονο μεσοεπιθετικό μαζί με τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Χιλιάδες φίλαθλοι της Ίντερ Μαϊάμι έσπευσαν για ένα αυτόγραφο και μία αναμνηστική φωτογραφία μετά το τέλος της φαντασμαγορικής εκδήλωσης. Οπως και η Κέιλιν Κάιλ, η οποία δηλώνει θαυμάστρια του Λιονέλ Μέσι. Η ξανθιά καλλονή γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1988 στον Καναδά και είναι πρώην ποδοσφαιρίστρια που έπαιξε για τελευταία φορά για τους Orlando Pride στο National Women’s Soccer League. 

Τελικά, η Κέιλιν Κάιλ κατάφερε να πετύχει τον στόχο της και στο τέλος γύρισε σπίτι της, έχοντας βγει αναμνηστική φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι. 

Ποια είναι η Κέιλιν Κάιλ

Η Κέιλιν Κάιλ υπήρξε επίσης μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του Καναδά, κερδίζοντας ένα χάλκινο μετάλλιο στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Πλέον εργάζεται ως δημοσιογράφος καλύπτοντας αγώνες ποδοσφαίρου για το TNS. Το 2020 μάλιστα, είχε ανακοινωθεί πως θα ήταν η ρεπόρτερ για την ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι.

Επιπλέον, ανακηρύχθηκε Καλύτερη Γυναίκα Παίκτριας της Χρονιάς για τη Νεανική Ένωση Ποδοσφαίρου του Σασκάτσουαν το 2004, το 2005 και το 2006 και η καλύτερη γυναίκα παίκτρια της χρονιάς το 2010 και το 2011. Αγωνίστηκε συνολικά έξι σεζόν με τους Βανκούβερ Γουάιτκαπς από το 2006 έως το 2012, μη συμπεριλαμβανομένου του 2009. Κατά τη διάρκεια της σεζόν της W-League το 2006, η Κέιλιν έκανε μία εμφάνιση για τους Γουάιτκαπς για συνολικά 78 λεπτά. Το 2007, έκανε οκτώ εμφανίσεις στη δεύτερη σεζόν της για τους Whitecaps πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Ποια ήταν η εντυπωσιακή κοπέλα με το ροζ σύνολο στην παρουσίαση του Μεσι (vids)
REST OF THE WORLD

10:12 - 17.07.2023

Ποια ήταν η εντυπωσιακή κοπέλα με το ροζ σύνολο στην παρουσίαση του Μεσι (vids)

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να αποθεώθηκε από τους χιλιάδες οπαδούς που κατέκλυσαν το γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι για να τον υποδεχθούν, ωστόσο η παρουσιάστρια Μελίσα Ορτίζ ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση.

Επίσης, έχει εκπροσωπήσει τον Καναδά στις ομάδες νέων U-17 και U-20. Συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών U-20 της FIFA δυο φορές το 2006 και το 2008. 

Στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2011, ήταν μέλος της χρυσής ομάδας που νίκησε τη Βραζιλία.