Ο Μέσι μοίρασε δύο ασίστ κι έστειλε την Ίντερ Μαϊάμι στον τελικό του US Open Cup (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο Μέσι μοίρασε δύο ασίστ κι έστειλε την Ίντερ Μαϊάμι στον τελικό του US Open Cup (vids)

Κώστας Τόπας 08:10 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 14.08.2024

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Leagues Cup, ο Λιονέλ Μέσι έστειλε την Ίντερ Μαϊάμι σε ακόμη έναν τελικό!

Η Ίντερ Μαϊάμι τέθηκε αντιμέτωπη με την Σινσινάτι στον ημιτελικό του US Open Cup. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην κανονική διάρκεια με τον Λιονέλ Μέσι να μοιράζει δύο υπέροχες ασίστ με τις οποίες κράτησε «ζωντανή» την ομάδα του και την έστειλε στον τελικό του US Open Cup.

Η Σινσινάτι άνοιξε το σκορ στο 19' με τον Ακόστα και στο 53' πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Βάσκεθ, όμως στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Αργεντινός αστέρας. Στο 68', ο Μέσι σέρβιρε στον Καμπάνια' με τον 23χρονο επιθετικό από το Εκουαδόρ να μειώνει σε 2-1 και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο «Pulga» σέρβιρε ξανά στοννεαρό στράικερ,  οποίος έστειλε το ματς στην παράταση ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο έξτρα ημίωρο, η Ίντερ Μαϊάμι πήρε το προβάδισμα, με τον Γιοζέφ Μαρτίνεζ στο 93' να διαμορφώνει το 2-3 υπέρ της ομάδας του Μέσι. Ωστόσο, στο 114' ήρθε η εκ νέου ισοφάριση από τον Κούντο κι έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Εκεί οι παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι έδειξαν και πάλι μεγάλη ευστοχία, με τον Μέσι να εκτελεί πρώτος, ενώ μοιραίος για την Σινσινάτι, ήταν ο Χάγκλουντ που αστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και με συνολικό σκορ 5-4, η Ίντερ Μαϊάμι πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.