Ο Μέσι πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του Μαλούμα με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Λιονέλ Μέσι & Μαλούμα

i

PrtScr

Ο Μέσι πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του Μαλούμα με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Κώστας Τόπας 15:01 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 14.08.2024

Ο Λιονέλ Μέσι πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ του Μαλούμα, ντυμένος με την δεύτερη εμφάνιση της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Λιονέλ Μέσι που έφερε επανάσταση στο ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες από την άφιξή του στην Ίντερ Μαϊάμι, συμμετείχε στο βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι του Μαλούμα, ενός αστέρα της μουσικής.

Ο σταρ από το Ροζάριο έκανε μια σύντομη εμφάνιση στο «Trofeo», το νέο τραγούδι του Κολομβιανού τραγουδίστρή, σε συνεργασία με τον Yandel. Ο «Pulga», φορώντας τα ρούχα της Ίντερ Μαϊάμι, έδωσε στον Μαλούμα ένα τρόπαιο, ακριβώς στον αγωνιστικό χώρο του «DRV PNK Stadium». 

«Ένας φόρος τιμής στον σπουδαιότερο όλων, τον Λέο Μέσι», αναφέρεται στο τέλος του βίντεο.

Η συνάντηση του Μαλούμα με τον Μέσι στο Μαϊάμι

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Μαλούμα έφτασε στο Μαϊάμι και συνάντησε τον Λιονέλ Μέσι. Τραβήχτηκαν αρκετές φωτογραφίες και ο τραγουδιστής πήρε μια φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι με αυτόγραφό του Αργεντινού. «Για τον φίλο μου τον Mαλούμα. Με αγάπη», του έγραψε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

«Απειρα ευχαριστώ στον συνεργάτη Μέσι. Σε αγαπώ, πραγματικά σε ευχαριστώ. Είσαι έμπνευση για όλους. Ευχαριστώ Μαϊάμι για αυτή τη συνεργασία», είπε ο Κολομβιανός σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram του, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει πρεμιέρα του άλμπουμ του Don Juan αυτό το μήνα.