Μεγαλείο Μέσι: Εδωσε το περιβραχιόνιο στον πρώην αρχηγό της Ίντερ Μαϊάμι για να σηκώσει το τρόπαιο (vid)

Λιονέλ Μέσι & Ντε Άντρε Γιέντλιν

i

PrtScr

Μεγαλείο Μέσι: Εδωσε το περιβραχιόνιο στον πρώην αρχηγό της Ίντερ Μαϊάμι για να σηκώσει το τρόπαιο (vid)

Κώστας Τόπας 10:57 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 14.08.2024

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε το περιβραχιόνιο στον Ντε Άντρε Γιέντλιν, ο οποίος ήταν αρχηγός πριν από την άφιξη του Αργεντινού αστέρα, για να σηκώσει το τρόπαιο του Leagues Cup.

Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε πρωταθλητής του Leagues Cup με την Ίντερ Μαϊάμι, αφού η ομάδα του κέρδισε τη Νάσβιλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο με 10-9 στα πέναλτι. Ο «Pulga» πέτυχε το γκολ για την ομάδα του στην κανονική διάρκεια του αγώνα (1-1), ευστόχησε από την άσπρη βούλα στην «ρώσικη» ρουλέτα και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη στέψη.

Ο 36χρονος αστέρας έλαβε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της διοργάνωσης αλλά και του πρώτου σκόρερ (σημείωσε 10 γκολ), ενώ μάλιστα είχε μια ευγενή χειρονομία με τον Ντε Άντρε Γιέντλιν, ο οποίος ήταν ο αρχηγός της ομάδας, προτού ο Μέσι βάλει τα «ροζ».

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή, λίγο πριν την στέψη έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Γιέντλιν και τον κάλεσε να σηκώσουν μαζί το τρόπαιο. Με αυτόν τον τρόπο, ο Αμερικανός ανέβηκε μαζί με τον Μέσι στη σκηνή για να πανηγυρίζουν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του