Ο «εφιάλτης» για την Ρεάλ ξανάρχεται: Ο Μέσι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τους Μαδριλένους για μία τελευταία φορά!

Ο Λιονέλ Μέσι - Φωτ. IMAGO

Ο «εφιάλτης» για την Ρεάλ ξανάρχεται: Ο Μέσι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τους Μαδριλένους για μία τελευταία φορά!

Κώστας Τόπας 09:40 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 05.10.2024

Ο Αργεντινός αστέρας, Λιονέλ Μέσι κέρδισε το Supporter's Shield με την Ίντερ Μαϊάμι και μπορεί να βρεθεί στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, εκεί όπου θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο χειρότερος εφιάλτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να έρθει ξανά στην επιφάνεια, για τελευταία φορά. Η κατάκτηση του Supporters' Shield από την Ίντερ Μαϊάμι έχει ανοίξει διάπλατα τη δυνατότητα συμμετοχής της ομάδας της Φλόριντα στην επόμενη έκδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων αυτό το καλοκαίρι. Μια μοναδική ευκαιρία για τον Λιονέλ Μέσι να αντιμετωπίσει ξανά την... αγαπημένη του αντίπαλο.

Η FIFA θα εγκαινιάσει αυτό το καλοκαίρι τη νέα μορφή του ανανεωμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που θα περιλαμβάνει 32 ομάδες. Η διοργανώτρια χώρα του τουρνουά, η οποία σε αυτή την πρώτη έκδοση θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, θα έχει έναν ειδικό όρο, ώστε μια ομάδα από την επικράτεια να μπορεί να συμμετάσχει με ειδικό τρόπο χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις αθλητικές παραμέτρους που έχουν καθοριστεί για μια τέτοια συμμετοχή.

«Triple Crown»: Ποιο είναι το κλειστό κλαμπ θρύλων που ανήκει ο Μέσι κι άλλοι οκτώ παίκτες
REST OF THE WORLD

08:27 - 04.10.2024

«Triple Crown»: Ποιο είναι το κλειστό κλαμπ θρύλων που ανήκει ο Μέσι κι άλλοι οκτώ παίκτες

Ποιο είναι το «Triple Crown» κλαμπ στο οποίο ανήκει ο Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή και απαρτίζεται από μόλις εννέα ποδοσφαιριστές;

Το MLS δεν είχε ακόμη λάβει οριστική απόφαση σχετικά με το ποιος εκπρόσωπος θα πρέπει να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει η FIFA, αν και φαίνεται ότι η πρόσφατη κατάκτηση του Supporters' Shield φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει πλήρως την εικόνα.

Το Supporter's Shield είναι ένα τρόπαιο που απονέμεται στην ομάδα που τερματίζει στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στο MLS. Δημοσιεύματα από Ηνωμένες Πολιτείες, δείχνουν ότι η Ίντερ Μαϊάμι θα πάρει θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγοων, με βάση τις αθλητικές της αρετές που επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η ομάδα των Μέσι, Σουάρες, Μπουσκέτς, Ζόρντι Άλμπα και της παρέας του θα αναλάμβανε την ευθύνη να εκπροσωπήσει τη χώρα σε ένα τουρνουά που υπόσχεται έντονα συναισθήματα λόγω του υψηλού επιπέδου των συμμετεχόντων.

Χωρίς την Μπαρτσελόνα, καθώς δεν κατάφερε τελικά να προκριθεί - άλλες ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Γιουβέντους, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Σίτι ή ακόμα και η Ρίβερ και η Μπόκα θα μπορούσαν να είναι οι αντίπαλοι της Ίντερ Μαϊάμι το ερχόμενο καλοκαίρι. Φυσικά, ο Μέσι θα μπορούσε για άλλη μια φορά να αντιμετωπίσει την «αιώνια» αντίπαλό του. Τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός σταρ, αποτελεί «εφιάλτης» για τους «μερένχες». Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως παίκτης της Μπάρτσα, θα αντιμετώπιζε ξανά τη λευκή ομάδα για 48η φορά. Ο απολογισμός του «Λίο» τα λέει όλα: 26 γκολ, 14 ασίστ και ατελείωτες αναμνήσεις μεταξύ των δύο σε μια αντιπαλότητα που θα μπορούσε να ζήσει το τελευταίο της κεφάλαιο στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.