Μέσι, ο… μίστερ MVP!
i

Πολυτιμότερος στην νίκη επί της Κροατίας ήταν ο Μέσι/©Intime

Μέσι, ο… μίστερ MVP!

Sportal newsroom 11:50 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 20.08.2024

Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης στο 52% των αγώνων που συμμετείχε από το 2009 και μετά έχει αναδειχθεί ο Λιονέλ Μέσι.

Οποια κι αν είναι η κατάληξη, ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό της Κυριακής, λίγα πράγματα θα αλλάξουν σχετικά με το ποια είναι η θέση του Λιονέλ Μέσι στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Δεδομένα, πιθανή κατάκτηση του θα είναι η απόλυτη επιβράβευση για τις προσπάθειες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια και για όσες απίστευτες στιγμές έχει προσφέρει κατά καιρούς στους θεατές, αλλά ακόμα κι αν η Αργεντινή δεν τα καταφέρει ο Μέσι θα μείνει στη συνείδηση του κοινού ως ο κορυφαίος που κλώτσησε ποτέ το τόπι.

Διότι κάνει τα πράγματα πάνω στο χορτάρι καλύτερα απ’ όλους τους υπόλοιπους και εξίσου σημαντικό είναι πως τα κάνει με θαυμαστή συνέπεια. Αυτό μαρτυρά και το εκπληκτικό στατιστικό που προέκυψε μετά και τη χθεσινή βράβευση του ως MVP στο 3-0 επί της Κροατίας και το οποίο λέει πως από το 2009, ο Μέσι έχει κερδίσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη τη αναμέτρησης σε 306 περιπτώσεις, αριθμός που αντιστοιχεί στο 52% των αγώνων που συμμετείχε!