Ο Μπέκαμ έμεινε έκπληκτος από την πρώτη μόλις μέρα του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

O Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον Λιονέλ Μέσι

i

©imago

Ο Μπέκαμ έμεινε έκπληκτος από την πρώτη μόλις μέρα του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Νεφέλη Μπισμπίκη 10:00 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 18.10.2024

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον άφησε έκπληκτο με την συμπεριφορά του Μέσι, από την πρώτη του μέρα στην Ίντερ Μαϊάμι.

Το βράδυ της Πέμπτης, η ισπανική εφημερίδα «Marca», βράβευσε τον Μέσι ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. O συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ, στην ομάδα του οποίου ο Μέσι υπέγραψε το καλοκαίρι του 2023, μιλώντας στην εκπομπή του Ρίο Φέρντιναντ στο YouTube, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον εξέπληξε με τις πράξεις και την συμπεριφορά του Αργεντινού σταρ, μόλις από την πρώτη μέρα που προπονήθηκε στην Ίντερ Μαϊάμι.

«Ένα πράγμα που ο Λέο είναι καλός είναι να διδάσκει. Είναι καλός στο να διδάσκει τους νεαρούς παίκτες που έρχονται από την ακαδημία. Δεν κάνει κανέναν παίκτη να νιώθει κάτω από αυτόν. Είναι αυτός ο παίκτης που θα μείνει έξω στο προπονητικό γήπεδο διδάσκοντας τα μικρά παιδιά, θα παρακολουθήσει τα παιδιά της ακαδημίας να παίζουν. Θα είναι ο πρώτος στο γυμναστήριο και ο τελευταίος έξω από αυτό».

«Δεν νομίζω ότι φτάνεις σε αυτό το επίπεδο χωρίς να έχεις αυτή την οδήγηση μέσα σου. Θα σε πάω πίσω στην πρώτη μέρα που ήρθε στο προπονητήριό μας. Έφτασε περίπου στις 6:50 το πρωί. Και δεν υπήρχε κανείς στην προπονητική εγκατάσταση, εκτός από έναν τύπο να τον αφήσει να μπει. Έφτασε στις 6:50. Η ομάδα δεν προπονούνταν μέχρι τις 10».

Ερωτηθείς για το αν ο Μέσι είναι ο πιο αφοσιωμένος παίκτης που υπάρχει, εκείνος δήλωσε: «Στο επίπεδό του, χωρίς αμφιβολία. Το να είναι ακόμα όπως είναι τώρα είναι απίστευτο».

Ο Φέρντιναντ συνέχισε τις ερωτήσεις, περίεργος να μάθει τι κάνει ο Μέσι στο προπονητικό κέντρο πριν φτάσουν όλοι.

«Προετοιμασία. Είναι στο γυμναστήριο, κάνει ζέσταμα. Κάνει όλα τα πράγματα που περιμένεις να κάνει ένα νεαρό παιδί και τα κάνει ακόμα τώρα στην ηλικία του. Όλα όσα έχει κερδίσει , θα περίμενες να είναι λίγο πιο χαλαρός τώρα. Θυμώνει με τους παίκτες που δεν κάνουν το σωστό. Ακόμα και όταν δεν παίζει, θυμώνει, Αυτός είναι ο τύπος ανθρώπου και παίκτη που είναι απίστευτος σε κάθε παιχνίδι», απάντησε ο Μπέκαμ.