Όλο το μεγαλείο της απευθείας εκτέλεσης φάουλ του Μέσι από διαφορετικές λήψεις (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Όλο το μεγαλείο της απευθείας εκτέλεσης φάουλ του Μέσι από διαφορετικές λήψεις (vids)

Κώστας Τόπας 12:45 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 14.08.2024

Όποια λήψη κι αν επιλέξει κανείς να παρακολουθήσει, όποια κι αν είναι η οπτική γωνία, το γκολ του Λιονέλ Μέσι με την απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στην Κρουζ Αζούλ, κάθε φορά θα εντυπωσιάζει. Και το καλό για όλους τους θαυμαστές του «Pulga» είναι το γεγονός ότι έχουν φροντίσει να το καταγράψουν από διαφορετικές γωνίες...

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε το τέλειο ντεμπούτο με την Ίντερ Μαϊάμι. Όταν ο καλύτερος εκτελεστής ελεύθερων χτυπημάτων της γενιάς του παίζει το πρώτο του παιχνίδι με τα χρώματα της νέας του ομάδας τι συμβαίνει; Στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Μετά από εβδομάδες αναμονής, ο Αργεντινός θρύλος, Λιονέλ Μέσι παρουσιάστηκε τελικά ως το νέο αστέρι της Ίντερ Μαϊάμι την Κυριακή (16/07) μπροστά σε ένα κατάμεστο πλήθος. Ο αστέρας από το Ροζάριο πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρηση με την Κρουζ Αζούλ για το Leagues Cup, με τον 36χρονο να γνωρίζει μυθική αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, o οποίος στο τέλος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Λίγο πριν τη λήξη και συγκεκριμένα στο τέταρτο λεπτό του αγώνα, ο «Pulga» αφού έστησε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή των Μεξικανών σε φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του, στη συνέχεια την έστειλε με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ με το μαγικό αριστερό πόδι του στο δεξί παραθυράκι του αντίπαλου κίπερ, για να κάνει το 2-1. 

Αμέσως μετά το γκολ, ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής το πανηγύρισε έξαλλα και όταν τελείωσε τους πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες του, πλησίασε στις εξέδρες για να αγκαλιάσει τον Τιάγκο, τον Ματέο και τον Τσίρο, τα παιδιά του.

Απολαύστε το γκολ του Λιονέλ Μέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ από διαφορετικές λήψεις