Πανζουρλισμός στην παρουσίαση του Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι - «Δεν έχω αμφιβολία ότι θα περάσουμε υπέροχα» (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Mike Ehrmann/Getty Images/Ideal Images

Πανζουρλισμός στην παρουσίαση του Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι - «Δεν έχω αμφιβολία ότι θα περάσουμε υπέροχα» (vids)

Κώστας Τόπας 08:33 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 14.08.2024

Ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάστηκε και επίσημα από την Ίντερ Μαϊάμι, με τους 18.000 οπαδούς της αμερικανικής ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο να αποθεώσούν τον Αργεντινό αστέρα μαζί με τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάστηκε κι επίσημα ως παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που ονομάζεται στο DRV PNK Stadium. Η εκδήλωση καθυστέρησε αρκετά λόγω της καταρρακτώδης βροχής, ωστόσο μετά από περίπου μία ώρα αναβολής, έλαβε χώρα το μεγάλο γεγονός. Εκτός από την παρουσίαση του Αργεντινού αστέρα, η Ίντερ Μαϊάμι καλωσόρισε και τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Το μήνυμα του Λιονέλ Μέσι στην παρουσίασή του στην Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι, τον οποίο παρουσίασαν οι Ντέιβιντ Μπέκαμ και Χόρχε Μας, ιδιοκτήτες της Ίντερ Μαϊάμι, πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει στους οπαδούς της νέας του ομάδας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Μαϊάμι για την αγάπη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Μαϊάμι. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χόρχε και τον Ντέιβιντ για το καλωσόρισμα, για την αγάπη, που μας έκαναν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας τόσο γρήγορα, που έκαναν τα πάντα για εμάς. Για εμάς ήταν θεαματικό από τότε που φτάσαμε.

Θέλω να αρχίσω να προπονούμαι, να αγωνίζομαι. Έρχομαι με την επιθυμία ότι είχα πάντα να αγωνίζομαι, να θέλω να κερδίζω, να βοηθήσω τον σύλλογο να συνεχίσει να αναπτύσσεται», είπε ο «Pulga», ο οποίος συνοδευόταν από όλη τη γυναίκα και τα παιδιά του. Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα αυτή την πόλη με την οικογένειά μου, αυτό το έργο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα περάσουμε υπέροχα».

Το καλωσόρισμα στον Λιονέλ Μέσι

Αφού μίλησε με όλους τους οπαδούς στο γήπεδο, μέσα σε αποθέωσης από 18.000 φιλάθλους της αμερικανικής ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν από κοντά τον Pulga, ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε επίσης από διάφορα αστέρια έκαναν την εμφάνισή τους μέσω των μάτριξ για να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Οι Στέφεν Κάρι, Μαλούμα, Τομ Μπρέιντι, Μάνου Τζινόμπιλι, Μάου και Ρικάρντο Μοντάνερ, Σεμπάστιαν Γιάτρα, Γκρεγκ Μπελχάλτερν, Αλεχάντρο Σαντζ, Φρανσίς Σουάρες (δήμαρχος του Μαϊάμι) μεταξύ άλλων, αποθέωσαν το αστέρι του Rosario.