Στη Disney World με την Αντονέλα ο Μέσι παρά τα δημοσιεύματα για απιστία με γνωστή δημοσιογράφο

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Στη Disney World με την Αντονέλα ο Μέσι παρά τα δημοσιεύματα για απιστία με γνωστή δημοσιογράφο

Sportal newsroom 13:18 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 14.08.2024

O Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στη Disney World με τη σύζυγό του την Αντονέλα και τα παιδιά τους, παρά το δημοσίευμα για απιστία με γνωστή δημοσιογράφο.

«Βόμβα» έβαλε ένα δημοσίευμα από τη Βραζιλία, το οποίο αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι απάτησε την Αντονέλα με μία γνωστή δημοσιογράφο από την Αργεντινή. Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ της «Directo do Miolo» ο Λίο φαίνεται ότι απάτησε τη σύζυγό του κα τη μητέρα των τριών παιδιών του μετά από 15 χρόνια σχέσης. Η «πέτρα του σκανδάλου» φαίνεται ότι είναι μία δημοσιογράφος η οποία καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινης.

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται να μην ασχολείται με τα δημοσιεύματα, καθώς βρίσκεται με τα παιδιά του στη Disney World στη Φλόριντα. Οπως ήταν φυσικό, ο αστέρας της Ίντερ Μαϊάμι εντοπίστηκε από τους θαυμαστές του, με τον Αργεντινό να είναι ευδιάθετος. 

Πάντως, στην Αργεντινή αναφέρουν ότι το δημοσίευμα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και πώς είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς οι Βραζιλιάνοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν ακόμα την ήττα στο Μαρακανά.