Στις 16 Ιουλίου η παρουσίαση του Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Στις 16 Ιουλίου η παρουσίαση του Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι

Κώστας Τόπας 09:05 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 14.08.2024

Στις 16 Ιουλίου ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα, Ίντερ Μαϊάμι στο MLS, μαζί με τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ο Λιονέλ Μέσι θα παρουσιαστεί ως νέος παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι την Κυριακή 16 Ιουλίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της νέας ομάδα του «Pulga».

«Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ψυχαγωγία, ομιλίες και πολλά άλλα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν πιο κοντά στην ημερομηνία της εκδήλωσης», ανέφεραν σε ανακοίνωσή της η Ίντερ Μαϊάμι.

Η παρουσίαση του Μέσι, υπό τον τίτλο «The Unveil» , θα πραγματοποιηθεί στο Μαϊάμι τα ξημερώματα στην Ελλάδα, στο στάδιο «DRV PNK». Σε αυτή τη «μεγάλη διοργάνωση» αναμένεται να παρουσιαστεί και ο Ισπανός Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Αργεντινού αστέρα στη Μπαρτσελόνα .

Την περασμένη εβδομάδα, η Ίντερ Μαϊάμι παρουσίασε τον Χεράρδο Μαρτίνο ως νέο προπονητή της, αλλά ο Αργεντινός προπονητής δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει την επίλυση της γραφειοκρατίας για να μπορέσει να καθίσει στον πάγκο. Για το λόγο αυτό ο συμπατριώτης του Χαβιέ Μοράλες συνεχίζει προς το παρόν ως προσωρινός προπονητής των «ροζ».

10 παιχνίδια χωρίς νίκη

Η Ίντερ Μαϊάμι χρειάζεται επειγόντως όλες τις ενισχύσεις που μπορεί να πάρει για να βάλει ξανά σε ίσιο δρόμο τη σεζόν της, αφού βρίσκεται στο κάτω μέρος της βαθμολογίας Ανατολής και συγκεντρώνει δέκα παιχνίδια χωρίς να πανηγυρίζει νίκη (τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες). Το Σάββατο αντιμετώπισε την DC United του Ταξιάρχη Φούντα με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2.