Συνάντηση κορυφής Λαπόρτα και πατέρα Μέσι για την μεταγραφή του Αργεντινού αστέρα στην Μπαρτσελόνα (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Eric Alonso/Getty Images/Ideal Images

Συνάντηση κορυφής Λαπόρτα και πατέρα Μέσι για την μεταγραφή του Αργεντινού αστέρα στην Μπαρτσελόνα (vid)

Κώστας Τόπας 14:18 - 05.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 14.08.2024

Ο Τζουάν Λαπόρτα συναντήθηκε με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε προκειμένου να συζητήσουν την επιστροφή του Αργεντινού αστέρα στους «μπλαουγκράνα» μετά το «πράσινο» φως που άναψε η La Liga.

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα φαίνεται όλο και πιο εφικτή πλέον! Κι αυτό διότι ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας άλλαξε στάση και άναψε το «πράσινο» φως για το «σχέδιο σκοπιμότητας» της Μπαρτσελόνα, ως στόχο να κατανείμει τα μέτρα μείωσης του κόστους σε τρία χρόνια. Γεγονός που σημαίνει ότι ο Τζουάν Λαπόρτα και οι υπόλοιποι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου βάζουν πλώρη το σχέδιο τους για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι.

Η La Liga άναψε το «πράσινο» φως για την μεταγραφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα!
LA LIGA

13:21 - 05.06.2023

Η La Liga άναψε το «πράσινο» φως για την μεταγραφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Η La Liga άλλαξε στάση και ενέκρινε το «σχέδιο σκοπιμότητας» της Μπαρτσελόνα, που είχε ως στόχο να κατανείμει τα μέτρα μείωσης του κόστους σε τρία χρόνια. Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο δρόμος για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νόου» είναι ανοικτός!

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η αλλαγή στάσης της La Liga, ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα έσπευσε να τηλεφωνήσει στον πατέρα του Λιονέλ Μέσι για να συναντηθούν και να συζητήσουν ξανά το ενδεχόμενο συνεργασίας τους μιας και ο δρόμος πλέον είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, για την επιστροφή του «Pulga» στο «Καμπ Νόου».

Ετσι, χωρίς να χάσουν πολύτιμο χρόνο οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (05/06) στο σπίτι του Λαπόρτα στη Βαρκελώνη, σε μια συνάντηση που θα μπορούσε να είναι καθοριστική για την επιστροφή του Αργεντινού Παγκόσμιου πρωταθλητή στο «σπίτι» του.

Ο Χόρχε Μέσι ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να ακούσει από κοντά τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα και να μάθει τις προθέσεις του. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα, οι Καταλανοί δεν έχουν καταθέσει καμία προσφορά στο τραπέζι για τον Μέσι, καθώς δεν είχε ξεκαθαριστεί αν θα μπορούσε ο σύλλογος να εγγράψει παίκτες. Η πραγματικότητα είναι ότι ο σύλλογος θα μπορεί να αποκτήσει νέους παίκτες, αλλά πρώτα θα πρέπει να πουλήσει μερικούς για να εφαρμόσει πλήρως αυτό το σχέδιο βιωσιμότητας.

Το μόνο σίγουρο είναι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες όσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, αναμένεται να γνωστοποιήσει στα Μέσα την απόφαση για το επόμενο σταθμό της καριέρας του την Τρίτη (06/06).